Vuosi on vaihtunut uuteen ja uusi vuosi tuo tullessaan meille kaikille uudet upeat suunnitelmat, uuden mahdollisuuden harrastuksiin, ehkä uusi alkava työ tai elämäntaparemontin, joka on mielessä ollut pidemään aikaa. Tästä vuodesta minulla on mahtava tunne, että se tuo kaikille jotain hyvää ja uutta.

Energistä ja mahtavaa vuotta 2017!

0 kommenttia Lisää kommentti

Meistä suomalaisista noin neljä miljoonaa kuuluu evankelisluterilaiseen kirkkoon. Monen elämässä edelleen kirkolliset vihkitoimitukset; häät, hautajaiset ja ristiäiset ovat edelleen arvokkaita   tilaisuuksia huolimatta  ateistisesta sekä tiedekeskeisestä  ajastamme.

Kun kirkosta tuli sirkus

2 kommenttia Lisää kommentti

Toissa viikonloppu meni koiramessujen merkeissä Helsingin messukeskuksessa. Vilinää ja vilskettä riitti kummallekin päivälle!
Pidimme kumpanakin päivänä useita esityksiä tapahtumakehä 6:sessa sekä esittelimme toimintaamme erillisellä ständillä. Olin myös oman koirani

Messujen merkeissä

0 kommenttia Lisää kommentti

Tunnelukkosi. En tiedä montako niitä itselläni on, mutta  psykologisen mestariteoksen lisälehdille voisin kuvitella kirjoitettavan ainakin kymmenen lisää, mikäli mielen mutkaisia koukeroita alkaisimme enemmältikin kaivelemaan. Ihmisten käyttäytymisen analysoijat vannovat kivun karkoittamisen nimeen.

Laitatko lukkosi tukkoon?

0 kommenttia Lisää kommentti

Eilen koiratanssitreeneissä pitkästä aikaa Roosa dalmatiankoirani oli enemmän kun innoissaan.

Olisi jaksanut vaikka kuinka kauan, mutta hammasta purren piti lopettaa treenaaminen, kun intoa oli vielä vaikka muille jakaa! 

Ihanaa taas treenata

0 kommenttia Lisää kommentti

Rutiininomaisilla lääkärintarkastuskäynnillä huomaat usein täyttäväsi nipun erinäisiä kaavakkeita. Mielialan vaihteluitasi tiedustellaan. Rastitamme lomakkeisiin tympääntyneenä ravitsemus- ja liikuntatottumuksia kuin pitkävetolipukkeeseen. Käyttäytymistäsi ja ulkoista olemustasi tarkkaillaan.

Akuutti Asperger ja tilapäinen Tourette

0 kommenttia Lisää kommentti

Monesti minulta kysytään, että mikä on saanut minut olemaan näin pitkään tällä alalla – yli 10 vuotta.

Kysymykseen on helppo vastata, koska rakkaus koiriin vaan on niin vahva. Koulutuksissa on hyvin erilaisia koiria, iso kirjo eri rotuja ja oikein mahtavia monirotuisia ja koirien koko ja ikä vaihtelevat hyvin paljon.

Koirakouluttajan elämää

0 kommenttia Lisää kommentti