Kärjekkäiden, poleemisten ja suorastaan vihamielisten viestien aikakaudella ei voi välttyä kysymästä, miksi kohtelemme puheissamme toisiamme kaltoin.

Syyksi tarjotaan useimmiten yhteiskunnan yleistä polarisoitumista, näkemysten etääntymistä yhä kauemmaksi toisistaan ja turvan hakemista vain samanmielisten joukoista.

Ratkaisijat samassa veneessä

12 kommenttia Lisää kommentti

Kivapuhe ja vihapuhe näyttää juurtuneen suomalaisten sanavarastoon. Tarkemmin ajatellen kukaan ei kuitenkaan näytä osaavan määritellä kyseisiä termejä. Suomi on jakautunut vihapuhujiin ja kivapuhujiin ainakin heidän itsensä mielestä. Tänä päivänä suomalaiset ovat meitä ja heitä.

Kivasti vihaava Suomi

0 kommenttia Lisää kommentti

Roosalla oli oikein touhukas päivä. Aamu alkoi lyhyellä lenkillä, Roosa autoon ja hallille. Heti aamusta oli temppu- tunti, jossa pidin Roosaa mallikoirana. Tästä tehtävästä Roosa suoriutui enemmän kuin loistavasti. Tunnilla oli monenlaisia koiria, mutta tämä ei Roosaa mitenkään häirinnyt.

Pitkästä aikaa myymäläkoirana

0 kommenttia Lisää kommentti
Vuosi on vaihtunut uuteen ja uusi vuosi tuo tullessaan meille kaikille uudet upeat suunnitelmat, uuden mahdollisuuden harrastuksiin, ehkä uusi alkava työ tai elämäntaparemontin, joka on mielessä ollut pidemään aikaa. Tästä vuodesta minulla on mahtava tunne, että se tuo kaikille jotain hyvää ja uutta.

Energistä ja mahtavaa vuotta 2017!

0 kommenttia Lisää kommentti

Meistä suomalaisista noin neljä miljoonaa kuuluu evankelisluterilaiseen kirkkoon. Monen elämässä edelleen kirkolliset vihkitoimitukset; häät, hautajaiset ja ristiäiset ovat edelleen arvokkaita   tilaisuuksia huolimatta  ateistisesta sekä tiedekeskeisestä  ajastamme.

Kun kirkosta tuli sirkus

2 kommenttia Lisää kommentti