Suomalainen hevisankari teki rohkean tunnustuksen

Tarotin ja Nightwishin laulaja-basisti Marco Hietala (oik) on kitaristi Zacharyn (kesk) pikkuveli. Kuvassa Tarot vm. 2010.

Tarot

<p>HEVIMIES &nbsp; Tarot-yhtyeen kitaristi Zachary Hietala kaivoi luurankoja kaapistaan.</p> <p>&nbsp;</p>

Kuopiolaisen Tarot-yhtyeen kitaristi Zachary Hietala, 52, on ollut suomihevin etulinjassa jo 1980-luvun alusta alkaen yhdessä pikkuveljensä Marcon, 49, kanssa, josta jälkimmäinen on vuosituhannen alusta opittu tuntemaan myös Nightwishin laulavana basistina.

Vaikka Tarotin edellinen uutta materiaalia sisältänyt studioalbumi Gravity Of Light ilmestyi jo 2010, eivät yhtyeen muut jäsenet ole selvästikään levänneet laakereillaan Marcon Nightwish-kiireitä ihmetellessään.

Tänään, keskiviikkona 11. helmikuuta 2015 Tarotin kitaravirtuoosi uskaltautui julkisessa Facebook-päivityksessään kertomaan, millaista firaabelityötä hän puolestaan on tehnyt yhtyeensä rinnalla.

 Okei, kymmenen vuotta sitten tein paljon mainospaskaa erilaisille urheilulajeille. Etupäässä lätkälle, mutta myös mäkihypylle, hiihdolle, jalkapallolle ja niin edelleen, mies aloittaa englanninkielisen tunnustuksensa.

 Häpeän enemmän kuin voin, mutta äsken löysin noita lätkämainoksia sisältävän dvd:n noilta ajoilta. Nyt tekin voitte nauraa joillekin näistä. Kaikki nämä videot esitettiin jättiruuduilla eri peleissä ja turnauksissa, mies paljastaa.

Katso kuopiolaisen kitarasankarin hulvattomat revittelyt alta!
 

 

Kommentit