Viihde

Miss Rock Daniela Koskinen uusissa seksikkäissä kuvissa – kilpailussa upeat palkinnot

ROCK  Daniela Koskinen on mukana tuomaristossa, kun seuraavaa Miss Rock -kaunotarta valitaan.

Miss Rock Daniela Koskinen. Kuva Juha Tikkanen Photography. Mekko: Cybershop.fi

Miss Rock 2015 -kilpailun hakuaikaa on jäljellä kaksi viikkoa ja hakemuksia on jo tullut paljon. Mediassa on huhuttu muun muassa Riitta Väisäsen tyttären Sofia Mäkkylän aikeista osallistua tämän vuoden Miss Rock -kilpailuun.

Hakemuksia tulee joka päivä, olemme saaneet niin upeita hakijoita että tässähän on jo itse oikein innostunut. Tuskin maltan odottaa että kilpailu saadaan kunnolla käyntiin, kilpailun järjestäjä Jonna Schildt toteaa iloisena.

Viime vuonna Miss Rock -tittelin voitti helsinkiläinen Daniela Koskinen ja hänet nähdään myös tämän vuoden tuomaristossa. 1. perintöprinsessan tittelin sai helsinkiläinen Henna Jyly ja 2. perintöprinsessaksi valittiin vantaalainen Anna-Sofia Toivonen. Anna-Sofian sisko on hallitseva Miss Suomi Bea Toivonen, myös hänen äitinsä Marja Kinnunen kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1985.

Yllä oleva kuva: Lennart Takanen Photography.Mekko Blackgroup.fi.

Miss Rock -kilpailun järjestäjä on jo kuukausia ahertanut tämän vuoden kilpailun parissa ja pian heidän raatinsa istuu valitsemaan kaikista hakijoista kolmekymmentä kilpailijaa 9. maaliskuuta alkavaan karsintaäänestykseen.

Karsinnassa kaksikymmentä eniten ääniä saanutta kilpailijaa jatkavat semifinaaleihin, jotka käydään 17. ja 18. huhtikuuta Bar Bäkkärillä Helsingissä. Heistä puolet pääsevät tuomariston äänillä finaaliin.

Jo finalistit saavat paljon lahjoja sponsoreilta, kilpailun järjestäjä paljastaa että mm. vaatteita ja koruja on tulossa kilpailijoille lahjaksi jo finaalivaiheessa. Miss Rock 2015 -voittajalle on luvassa yli tuhannen euron edestä lahjoja ja lahjakortteja, Pinky Inky Tattoo & Beauty Studio lahjoittaa 400 euron tatuointilahjakortin ja satojen eurojen edestä tuotelahjakortteja lahjoittaa mm. Cybershop ja Blackgroup.

Ilman yhteistyökumppaneita emme olisi mitään, he ovat korvaamattomia ja olen erittäin ylpeä ja kiitollinen kaikista heistä, Schildt kertoo.

Kilpailua voi seurata Facebookissa tai osoitteessa www.missrock.fi. Kilpailuun ehtii vielä hakea mukaan, hakuaika päättyy 28. helmikuuta.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat