Viihde

Virolainen bloggari Helena-Reet uudessa kuvassa: "Käytä aina tilaisuutesi"

BLOGGARI  Virolainen Helena-Reet Ennet on saavuttanut suuren seuraajajoukon OHMYGOSSIP-sivuston ja muiden bloggaustensa kautta.

Helena-Reet Ennet

– Virheistä oppii. En usko ihmisiä, jotka sanovat, että eivät kadu mitään tekemisiään. Mikäli samanlaisia asioita tapahtuisi nyt, niin toimisin tietenkin eri tavalla. En kadu niinkaan asioita, joita olen tehnyt, vaan sitä mitä olen jättänyt tekemättä, virolainen bloggari Helena-Reet Ennet kertoo.

Hän perusti vuosia sitten OHMYGOSSIP-sivuston sekä saman nimisen vaatemerkin. Kertomansa mukaan hänellä on seuraajia 1,5 miljoonaa.

– Minulla on olut monia suuria mahdollisuuksia, joille olen sanonut "Ei". Sitä kadun. Olen tehnyt niin joko häpeillen ulkonäköäni tai ajateltuani, että teen sen myöhemmin. Se on ollut suuri virhe.

– Nyt kun minulla on huomattavasti enemmän itseluottamusta menestymisen ja elämänkokemukseni myötä, katson mahdollisuuksia eri tavalla. Ihmiset, jotka pyytävät mukaan televisio-ohjelmiin, valokuvauksiin tai vaikkapa erilaisiin yleisötilaisuuksiin – eivät halua naimisiin kanssani – vaan tehdä bisnestä kanssani. Kaikkien ei eio tarvitse olla malleja, joten kenenkään ei tarvitsisi ujostella ulkonäköään ja siksi kieltäytyä mahdollisuuksistaan. Mahdollisuuksiaan kannattaa käyttää aina.

Tutustu OHMYGOSSIP-sivuston virolaiseen versioon täältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat