Viihde

Upea ilmestys: Tässä on Hannele Laurilan uusin löytö

Nomi Enckell

Monet varmaan muistavat, että kohumanageri-nimitys oli vallitseva, kun 1990-luvulla Hannele Laurila oli edellisen kerran nostamassa artisteja julkisuuteen. Mutta monet vielä muistavat Laura Voutilaisen ja Isto Hiltusen liitetyn Hannele Laurila-otsikointiin. Niistä vuosista on jo aikaa ja Hannele oli vuosia täydellisessä mediapaastossa

Itsekin näyttävän näköinen manageri palasi markkinoille reilu vuosi sitten. Nyt hänen tallissaan on useita artisteja, joista Nomi Enckell on varmasti yksi mielenkiintoisimpia. Hän on 18-vuotias lahjakas laulaja ja lauluntekijä. Nomi esittää r & b-, dance- ja pop -musiikkia. Tanssi on Nomille tärkeä asia.

– Tanssia voi hyödyntää myös oman musiikin esittämisessä, kertoo Nomi.
Liikunnallinen nuori artisti opiskelee parhaillaan Skene-musiikkiteatterikoulussa.
Nyt nuori artisti yllättää monipuolisella osaamisellaan ja esiintyy musikaalikomedian "All Shook Up" naisosan pääroolin esittäjänä ”Natalie”.

– Olen erittäin innoissani, hän toteaa.

Näytöksen ensi-ilta on tänään.

– Kovasti on treenattu aamusta iltaan ja päivät ovat olleet tiukkoja, mutta olen hyvin jaksanut. Totta kai hieman jännittää, mutta se kuuluu asiaan. Jännitys unohtuu, kun show alkaa, sitten vedetään täysillä. Musiikkikomedia on hauska ja sitä on kiva esittää. Olen aina pitänyt Elviksen musiikista ja ihaillut häntä.

Nomin kesä menee musiikkikomedian esityksissä ja muuten urheillessa.  Nomi käy myös kuntosalilla, pitämässä lihaskuntoaan yllä. 

Parhaillaan Nomi tuottaa ensimmäistä omaa albumiaan Eurorecords levy-yhtiön
kanssa. Levyltä on julkaistu kolme singleä: "Mä meen", "Siipien suojaan" ja "Kutsu yhdelle"
– Musiikin teko, jatkuu syksyllä ja oma uusi sävellyskin on työn alla - kertoo Nomi.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat