Viihde

Suomen Seksikkäin ennen ja jälkeen rintojensuurennuksen: Rintavakoni kääntää miesten katseita

Susanna Medeiros on hallitseva Suomen Seksikkäin. Hän otti kesällä vastaan kilpailun palkintonsa ja kävi suurennuttamassa rintansa. Jutun alla olevat "ennen ja jälkeen" -kuvista ylempi on otettu juhannusaattona Tallinnassa, päivää ennen Vesa Keskisen häitä. Jälkeen kuvat muutama viikko sitten.

– Itseasiassa samana päivänä menin kuvauksista suoraan Keilaa Tähtien Kanssa -tapahtumaan Myllypuron Arenacenteriin. 

– Leikkauksen jälkeen olen elänyt hyvin normaalia elämää ja olen jo palannut takaisin salitreenin pariin, jota kuukauden ajan jouduin leikkauksen jälkeen välttämään. Olen erittäin tyytyväinen Plastiikkakirurgia Fin-Estin Jyri Kullanmaan minulle taikomiin rintoihin, parempaa en olisi voinut toivoa. Kaikki sujui muutenkin onnistuneesti aina konsultoinnista, leikkaukseen ja jälkitarkastukseen asti, ja henkilökunnasta minulla ei ole muuta kuin positiivista sanottavaa. 

– Rintoihin tottuminen vei oman aikansa ja paljon pääsin ostamaan uusia yläosia, sillä rintojeni koko muuttui huomattavasti. Hymyssä suin kyllä voin katsoa itseäni peilistä sillä ensikertaa elämässäni minulta löytyy rintavako, joka kääntää ihan uudellatavalla myös miesten katseita.

Kuvat: Photolies.com

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat