Helsinkiläinen rocktähti toheloi: keikka illalla Turussa, ajoikin Tampereelle!

Santa Cruz on 2007 perustettu helsinkiläinen rockbändi, laulaja-kitaristi Arttu Kuosmanen kuvassa äärimmäisenä vasemmalla.

Universal Music

Seuraavan Facebook-päivityksen Arttu Kuosmanen teki 24. syyskuuta 2015 havaitessaan, että hän on Turun sijasta Tampereella!

Kuvakaappaus Facebookista

SUOMIHEVI Hard rock -yhtye Santa Cruzin laulaja-kitaristi Arttu "Archie" Kuosmanen tarvitsee selvästikin ajonavigaattorin.

Kovassa nousukiidossa olevan nuorisoheviyhtyeen Santa Cruzin laulaja-kitaristi Arttu "Archie" Kuosmanen suuntasi tänään torstaina 24. syyskuuta 2015 ajoneuvonsa kohti illan keikkapaikkaa Turkua.

Tunnelma on varmasti ollut katossa, vaikka matkantekoa varmasti varjostikin keikkapaikan eilinen yllättävä vaihtuminen konkurssin kohdanneesta Klubista Aurakadulla sijaitsevaan nuorisotalo Vimmaan.

– Onneksi keikka ei kuitenkaan peruuntunut, lienee rokkari ajatellut viilettäessään tukka hulmuten kohti määränpäätä.

Kolmen kieppeillä mies oli vihdoin perillä, mutta missä? Se selviäisi tähdelle piakkoin – ja tämän jälkeen hänen kaikille Facebook-ystävilleen.

– Päätin ajaa ite keikalle tänää ja saavuin just määränpäähän. Muuten hyvä mut keikka on vaa Turus. Yläfemma, Kuosmanen kirjoitti, varustaen viestinsä hashtagilla "mitenmeniniinkuomastamielestä".

Turun sijasta hajamielinen rocktähti olikin saapunut Tampereelle!

Nyt sopii vain toivoa, että mies selviää ajoissa Turkuun klo 19.30 alkavalle keikalleen – eikä vahingossa päädy esimerkiksi vaikkapa Tornioon!

Iltamakasiini auttaa miestä hädässä tarjoamalla oikean osoitteen perille keikkapaikalle, kas näin: Santa Cruz ja Shiraz Lane tänään nuorisotalo Vimmassa (Aurakatu 16, 20100 Turku).

Ovet aukeavat 18.00, lämmittelijä Shiraz Lane lavalla 18.30. Keikka on ikärajaton ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Written by:

Nalle Österman

Ota yhteyttä

Helsingin Uutiset - puheenaiheet

Iltamakasiini Twitterissa