Musiikki

Elize Ryd ei häpeä seksisymbolin rooliaan: "Naisellisuus puhuttelee miehiä"

ROCK/METALLI Ruotsalais-tanskalaisen Amaranthen laulajatar Elize Ryd on ylpeä naisellisuudestaan ja otettu ulkonäöstään saamastaan huomiosta.

Upea Elize Ryd on ruotsalais-tanskalaisen metalliyhtyeen Amaranthen laulajatar.

Elize Ryd.com

2008 perustetun ruotsalais-tanskalaisen Amaranthen laulajatar Elize Ryd (s. 1984) on useasti valittu metallimaailman seksikkäimpien naisartistien joukkoon.

– Se on todella kilttiä, nainen kehuu ihailijoitaan.

– Ehkä näin ei olisi käynyt jollakin toisella alalla, esimerkiksi popmusiikin saralla.

Rydin mielestä sama toistuu kaikilla toimialoilla.

– Olen siitä hyvin iloinen ja otettu, minusta siinä ei ole mitään negatiivista. Miksi pahastuisin siitä, jos joku pitää minua hyvännäköisenä, kaunotar ihmettelee.

Kaikki eivät varmastikaan ole yhtä imarreltuja ja avarakatseisia kuin Ryd ulkonäöstään saamasta huomiosta.

– Asiasta puhutaan paljon ja ymmärrän sen, tällöin aiheeseen liittyy paljon feminististä ajattelua jonka mukaan naisen ei kuuluisi antaa itseään kohdeltavan objektina, laulajatar toteaa.

– Mutta itse en koe olevani objekti, olen vain ylpeä. Ja mielestäni kaikkien naisten pitäisi olla ylpeitä naisellisuudestaan.

Ryd haluaa kuitenkin muistuttaa, etteivät naiset lähde koskaan pelaamaan seksikkyydellään.

– Mehän olemme naisia, jotka haluavat näyttää naisellisilta, mikä puolestaan puhuttelee miehiä – tai myös naisia, mikäli on biseksuaali, muistaa nainen vielä lisätä.

– Ja tämä on yksinomaan luonnollista. Kyllä minäkin katson hyvännäköisiä kundeja, mutta sille ei taida olla olemassa samankaltaista teollisuutta.

Uutta studioalbumia valmistelevan ruotsalais-tanskalaisen kuusikon viimeisin julkaisu on 15. lokakuuta 2014 julkaistu kolmosalbumi Massive Addictive, joka nousi Suomessa ilmestyttyään suoraan listasijalle 6.

Elize Ryd nähdään seuraavan kerran Suomessa pikkujouluaikaan 24. marraskuuta alkavalla Raskasta joulua -kiertueella Turussa, Ilmajoella, Joensuussa, Varkaudessa, Hämeenlinnassa, Mikkelissä, Jyväskylässä, Porissa, Espoossa ja Tampereella.

 

Onko naisellisuus seksikästä?

Kyllä
100% (78 ääntä)
Ei
0% (0 ääntä)
Ääniä yhteensä: 78

Etusivulla nyt

Uusimmat: Musiikki

Uusimmat

Luetuimmat