Viihde

Nelosen suunnalla Axl Smithin salavideot vain viihdyttävät: "Sano poliiseille, että teit piilokameraohjelmaa!"

SEKSIKOHU   The Voice Of Finland -ohjelman pitkäaikainen tuottaja Petteri Ahomaa kuittaa Axl Smithin salaa kuvaamat seksivideot ronskisti huumorilla Twitterissä.

Axl Smith.

Armi Suojanen

Televisiojuontaja ja laulaja Axl Smith, 32, joutui tämän viikon keskiviikkona myrskyn silmään ilmoitettuaan kuvaamallaan videolla joutuneen poliisikuulusteluihin ja putkaan salakatselusta.

Syynä kohuun ovat hyvämaineisen mediapersoonan kotinsa makuuhuoneessa salaa kuvaamat videotallenteet, joille on tiettävästi tallentunut pelkkää seksiä kymmenten eri naisten kanssa.

Nyt tuo Smithin kiltin ja mukavan pojan maine on rankasti ryvettynyt – kenties iäksi.

Syyksi tallennuksilleen Smith on ilmoittanut halunneensa julkisena henkilönä suojata itsensä mahdollisilta raiskaussyytöksiltä jälkikäteen, edesmenneen ystävänsä "Peterin" kokemasta kohtalosta viisastuneena.

Kohun seurauksena lasten ja nuorten suosikkijuontajana tunnettu mies jättäytyi jo pois sovituista juontotehtävistä Emmagaalassa, Radiogaalassa sekä Kirkko soikoon -kirkkofestivaaleilla.

Viime vuosina Smithin näkyvin työ on ollut Nelosella esitettävän laulukilpailu The Voice Of Finlandin juontajan pesti, missä mies on nähty alusta asti, eli joulukuusta 2011 lähtien.

Laulukisan suorat livelähetykset alkavat Turun Logomosta parin viikon päästä, perjantaina 25. maaliskuuta 2016. Virallisesti kanava ei ole päättänyt Smithin jatkosta.

Emme ole keskustelleet asiasta. Asiaan liittyen ei ole mitään muuta kommentoitavaa, Nelosen PR & press manager Niina Käkelä totesi Ilta-Sanomille torstaina.

Epävirallisemmin johtopäätöksiä Smithin kohtalosta Voicessa voi tehdä ohjelman pitkäaikaisen tuottajan Petteri Ahomaan twiiteistä, jotka mies naputteli mikroblogipalveluun eilen iltapäivällä, perjantaina 11. maaliskuuta 2016.

Kaikesta päätellen kokenut tv-konkari ei näytä ottavan Smithin seksikohua kovinkaan vakavasti.

Henkilökohtaisesti pidän irrallisia seksisuhteita syntisempänä kuin videokuvausta, vaikka tapahtuisivatkin samassa tilassa, mies twiittasi sympatiaosoituksena juontajalleen.

Kolme minuuttia myöhemmin Ahomaa antoi vielä konkreettisemman neuvon mediamyrskyyn joutuneelle suojatilleen.

Väität vaan poliiseille, että oot aina tykännyt piilokamera-ohjelmista, ja teit tässä nyt pilottijaksoa, Ahomaa veisteli.

Ainakin näiden viestien perusteella Smithin palli Voicen äänitorvena näyttäisi olevan varsin vakaa.

The Voice of Finlandin lisäksi Petteri Ahomaa, 45, on vuodesta 2008 lähtien tuottanut Suomen televisioon muun muassa Jääkiekon SM-liigaa, Top Chef Suomea, Kadonneen jäljillä -sarjaa, Miljonääri-Jussia, Mallikoulua sekä Suurinta pudottajaa Banijay Finland Oy:n (ent. Solar Television Oy) toimitusjohtajana ja vastaavana tuottajana.

Hän on myös näytellyt Solar Filmsin tuottamissa elokuvissa Matti (2006), Vares – Kaidan tien kulkijat (2012) ja Kaappari (2013).

Viime vuosina Ahomaa on nähty Nelonen PRO:n Liiga-lähetysten tuottajana ja studioisäntänä, kunnes päätti tämän pestinsä joulukuussa 2015, ilmoittaen muuttavansa Maltalle.

Lähden freelancer-pohjalta sisällöntuottajaksi yritykseen, joka toimii peli- ja viihdealalla. Perustin juuri Facebookiin Ylipelimies-sivuston, joka on tarkoitettu sportista, hyvistä reissuista ja hauskanpidosta kiinnostuneille, mies kertoi uusista suunnitelmistaan Seiskalle 13. joulukuuta 2015.

Hauskanpito onkin ollut Ahomaan sydäntä lähellä jo vuosia: maaliskuussa 2008 Iltalehti uutisoi, miten Ahomaa heilui kovassa humalassa alushoususillaan jääkiekkoilija Esa Tikkasen silloisen vaimon Tuan emännöimässä hyväntekeväisyystilaisuudessa.

Työnhakupalvelu Linkedinissä Ahomaan tämänhetkisiksi työnantajiksi on edelleen ilmoitettu Moskito Sport Oy / Nelonen Pro sekä Banijay Finland Oy.

Pitäisikö The Voice Of Finlandin vaihtaa juontajaa seksikohun myötä?

Kyllä
62% (303 ääntä)
Ei
39% (193 ääntä)
Ääniä yhteensä: 492

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat