Viihde

Maisa Torppa saattaa olla Axl Smithin seksivideoissa – Seiska: "Hän väitti tekevänsä työjuttuja"

Maisa Torppa pelkää, että hän on yksi Axl Smithin salakuvaamista naisista.

Toni Tervo

Useista tosi-tv -ohjelmista tunnettu seurapiirikaunotar Maisa Torppa avautuu Seiskalle, että hän pelkää joutuneensa juontaja Axl Smithin salakuvauksen uhriksi.

Smithiä epäillään vuosia jatkuneesta seksikumppaneidensa salakuvaamisesta. Torppa kertoo Seiskalle, että hänellä ja Smithillä oli aikoinaan suhde.

– Meillä oli jonkinlainen suhde syksystä 2014 kevääseen 2015. Suhteemme alkoi Tinderistä, missä Axl alkoi kirjoitella minulle, Maisa kertoo lehdelle.

Naisen mukaan poliisi on yrittänyt tavoittaa tätä kuulusteluihin, mutta hän ei ole päässyt paikalle, koska on parhaillaan ulkomailla kuvaamassa televisio-ohjelmaa. Torppa toteaa, että hän on ollut yhteydessä Smithiin kohun alettua.

– Kysyin häneltä asiasta, mutta hän vastasi minulle, että ei hätää. Hänen mukaansa en liity tapaukseen. Jaa, miten niin en liity tapaukseen, jos poliisi soitti minulle.

Haastattelussa Torppa muistelee Smithin myös käyneen usein koneella hiukan ennen nukkumaanmenoa.

– Hän väitti tekevänsä työjuttuja, mutta se kuulosti tosi oudolta. Kuka alkaa tehdä töitä iltaisin, jos nainen on kylässä, Maisa pohtii Seiskalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Salakatselukohun ryvettämä Axl Smith lupaa: Tänään vastaan kaikkiin kysymyksiin16.3.2016 18.52
Kriisiviestinnän asiantuntija: Nyt tarvittaisiin naispuolinen tuttava kertomaan, että Axl on pohjimmiltaan hyvä tyyppi14.3.2016 21.30
Nelosen suunnalla Axl Smithin salavideot vain viihdyttävät: "Sano poliiseille, että teit piilokameraohjelmaa!"12.3.2016 11.12
Videokuvaus pelasti Vesa Keskisen vankilalta raiskaussyytteessä: Axl Smithin tapaus:” Tuomitsen salakuvaamisen”11.3.2016 10.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat