Viihde

Laura Voutilainen sinkkuudestaan: huttera olo – näin kävi tantrajoogan

Laura Voutilainen

All Over Press

Laura Voutilainen ja hänen ex-miehensä Juha Heikkilä asuvat saman katon alla, ja aikovat tehdä töitä yhdessä eron jälkeenkin.

– Talo on myynnissä ja sellaisen saa ostaa. On hinta vähän alentunut. Kyllä työhommia tehdään yhdessä, joten olemme tekemisissä toistemme kanssa, Laura Voutilainen kertoo Iltamakasiinille.

Miltä tuntuu olla vapailla markkinoilla?

– On se vähän erikoista.

Vai oletko vielä?

– Olen.

– Kuitenkin olemme 20 vuotta olleet naimissa, niin se on minulle uutta. Kyllähän tämmöinenkin pitää kokea.

Onko hutera olo?

– Toisinaan, myönnetään.

Laura harrasti aikoinaan tantra-joogaa. Se pelasti avioliiton ensimmäisiltä vaikeuksilta. Mutta vieläkö Laura harrastaa tantraa?

– Se oli sitä aikaa kun tutkin kaikenlaista. Lähinnä se oli joogainnostus, josta yksi oli tämä (tantra). Se pääsi suustani, kurssi on käyty. En ole sen alan harrastaja tällä hetkellä.

Laura on mukana huippusuositun imitaattori-näyttelijä Jarkko Tammisen imitaatiorevyyssä. Stars Show lähtee tulevana syksynä laajalle Suomen kiertueelle. 

28.10. – 3.12.2016 nähtävä kiertue matkaa Ouluun, Kuopioon, Lahteen, Turkuun, Jyväskylään ja Tampereelle. Kiertue huipentuu perjantaina 25.11.2016 Hartwall Arenalle, jonne Jarkko kokoaa maailman suurimman imitaatioshow’n nimeltään Stars Show XXL.

Ajan hermoille päivitetyn show’n Special Guest Star on Laura Voutilainen, joka esiintyy sekä laulajana että imitaattorina. Hartwall Arenalla tullaan näkemään iso joukko vierailevia tähtiä, kuten Jukka Puotila, Jope Ruonansuu, Joonas Nordman ja Krista Siegfrids. Lavalla nousee myös yllätysvieraita, joiden henkilöllisyys paljastuu vasta esityksen aikana. 

– Kiertue on aina haasteellinen, koska systeemi on alkanut pysyvästä, eli tämä on ollut Peackokissa. Siellä oli mahtavat lavasteet  ja tämä oli todella isoksi tehty. Tämä sama asia siirretään kiertäväksi, joten on jännä katsoa, että miten se tapahtuu. On todella hienoa olla mukana ja näkemässä sekä tekemässä tällaista showta, Laura toteaa.

– Olen tehnyt monipuolisesti itsekin showkiertueitakin, joten on ihanaa seurata kun joku muu tekee ja olen siellä tavallaan töissä. Se on ollut vapauttavaa.

Uutta omaa musiikkia on luvassa Lauralta lähiaikoina.

– Minulta tulee toinen single ennen kesää. Lokakuussa on tarkoitus julkaista albumi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat