Viihde

Joko sinulla on kevään hitti joogapyörä?

Joogapyörä on maailmalla hitti, joka on rantautunut nyt myös Suomeen. Yksi syy tähän on, että Britney Spearsin Insta-sivuilla on ollut kuva, jossa bodyikoni trimmasi kaunista kehoaan pyörän avulla.

Kyseinen trendikalu on yoga wheel, joka kehitettiin Yhdysvalloissa 2014. Kyseessä on pyörä, jolla ei kuljeta paikasta toiseen vaan jonka avulla venytellään

Moni istuu nykyisin paljon ja usein huonossa asennossa, usein tietokoneen kanssa Seurauksena voi olla selän, hartioiden ja niskan jäykkyys. Joogapyörä on suunniteltu vähentämään kehon lihasjumeja ja lihasten jäykkyyttä nimenomaan selän, hartioiden, rinnan ja vatsan alueella sekä lonkankoukistajissa ja takareisissä.

Joogapyörän reunat myötäilevät pitkiä selkälihaksia varsinkin rullaavissa liikkeissä. Joogapyörään nojaamalla saadaan lisäksi selkää venymään taaksepäin.

Tähän mennessä Helsingissä on järjestetty kolme Joogapyöräworkshoppia. Ne starttasivat huhtikuussa 2016. Workshoppien suosikkiliikkeeksi on sukeutunut päälläseisonta, josta on tullut suorastaan hitti: päälläseisonta joogapyörän avulla tukee päätä ja hartioita aina lapaluihin asti, jolloin tasapainon pitäminen helpottuu.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat