Huh, mitä bikinikaunottaria: Johanna Loiri ja Fitness Cover Girl -tytöt seksikkäinä vartioveneessä

Mallitoimisto FaceMakerin Johanna Loiri halusi palkita tehokkaat promoottorinsa ja Fitness Cover Girl -kilpailijat unohtumattomalla elämyksellä Vartiovene 55:llä Helsingissä.
Suomen vanhin sotalaiva on kunnostettu edustuskäyttöön ja puitteet loisti kilpaa kauniiden naisten ja helteisen sään kanssa.
- Tyttöjen kiireinen keikkakevät oli mahtava palkita tarjoamalla työntekijöilleni päivä ja ilta Vartioveneellä, Loiri sanoo.

Loirin ryhmä on nähty monessa mukana, ja tahti ei hidastu kesälläkään.
- Tiedossa on koko kesäksi keikkoja, joista seuraavana suunnataan Seinäjoelle kruunaamaan Pohjanmaan Neito 2016. Sen jälkeen on vuorossa Kouvolassa pidettävät Purpflash rantafestarit, jonne lähdetään promoamaan 15 vip-emännän voimin. Heinäkuussa vuorossa Suomen suurin pesistapahtuma Itä-Länsi, jossa Fitness Cover Girl -kiertue sekä Miss Kouvola -kilpailut, Loiri luettelee.

Heinäkuussa Loiri vie yhdessä Plastiikkakirurgia Fin-Estin edustajan kanssa suojattinsa Anika Laamasen kilpailemaan maailmanlaajuiseen lyhyiden tyttöjen missikilpailuun Universal Petiteen Karibialle.
- Mahtava nähdä miten siellä kilpailutuotanto hoituu ja upeaa päästä viemään meiltä luotettava ja todella potentiaalinen edustaja maailmalle kilpailemaan, Loiri sanoo.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat:

Uusimmat

Luetuimmat