Oho, uskossaan uudistunut Johanna Tukiainen hengelliselle herätyskiertueelle isoja tissejä rakastavan profeetan kanssa!

Johanna Tukiainen ja Jouko Piho.

Facebook

HENGELLISYYS   Takavuosien kohukaunotar on lyöttäytynyt yhteen entisenä opettajana ja poliitikkona toimineen sekä nykyään profeettana operoivan Jouko Pihon kanssa.

Loviisalainen eläkeläinen ja kristillinen profeetta Jouko Piho, 68, välitti Johanna Tukiaisen, 37, Facebook-sivuille eilen sangen mielenkiintoisen viestin.

Päivityksessään Piho ilmoittaa, että on suunnittelemassa koko syksyn 2016 kestävää hengellisten kokousten kiertuetta läpi Suomen, "jos Herra suo ja elämme".

Uskossaan uudistunut Johanna Tukiainen tulee olemaan mukana ja todistamaan kokouksissa sekä muita uskovia sen mukaan, miten Herra johdattaa, Piho kirjoittaa.

Viihdelehti Seiska kirjoittikin viikko sitten, että povekas kohumalli oli nähty tämän vuoden Tuska-festivaalin porteilla jakamassa hengellisiä traktaatteja metallimusiikin ystäville.

Viisi peräkkäistä päivää kestäviä kiertueita olisi viisi ja viimeinen kiertue olisi seitsemän päivää peräkkäin. Yhteensä kokouksia tulee olemaan syksyn aikana 32.

Pihon viestistä löytyvän kiertueaikataulun mukaan tilaisuudet alkaisivat Loviisasta tiistaina 30. elokuuta klo 18 ja päättyvät Seinäjoelle sunnuntaina 13. marraskuuta 2016.

Jos koet, että Herra tahtoisi sinun todistavan tai laulavan kokouksessa, ota minuun yhteyttä, Piho mainitsee.

Johanna Tukiaisen jännittävän ja värikkään elämän eri vaiheet ovat varmasti enemmän tai vähemmän tutut kaikille suomalaista viihdemediaa seuraaville, kun taas Jouko Pihon hahmo on saattanut jäädä etäisemmäksi.

2005 julkaisemassaan elämäkerrassa Outo tie Piho valottaa kamppailuaan Jumalan, elämänsä naisten ja helluntaiherätyksen kanssa.

Kun olin aikani kierrellyt Helsinkiä, juonut pari olutta, ostanut yhden seksilehden, runkannut vessassa sekä käynyt katsomassa Marion Brandon elokuvan Viimeinen tango Pariisissa, alkoi mieleni muuttua. Päätin palata takaisin. En ollut valmis eroon, kirjoittaa Piho eräästäkin avioliitostaan.

Verkossa Piho on opittu Tukiaisen tavoin tuntemaan värikkäänä ja voimallisena kirjoittajana, jolle tuomiopäivän profetiatkaan eivät ole vieraita.

Erään tällaisen ennustuksen mukaan Venäjän piti hyökätä Suomeen 13. kesäkuuta 2013, mutta kaikkien suomalaisten onneksi tämäkin tuhon profetia jäi toteutumatta.

Millainen suhde Tukiaisen ja Pihon välille vielä ehtii syntyäkään pitkän kiertueen aikana, Luoja yksin tietää. Teoksesta Outo tie käy kuitenkin ilmi, että Piho rakastaa isorintaisia naisia.

– Tiedän, että olen hulluna kauniisiin vaaleaveriköihin. Toisaalta uskon, että Jumala ymmärtää minua ja antaa minulle jonain päivänä sen uskomattoman kauniin, pienen ja vaalean, hyväluonteisen, pehmeästi puhuvan, isorintaisen, seksikkäästi pukeutuvan ja meikkaavan, minua rakastavan ja ymmärtävän ihanan NAISEN, jota olen koko ikäni tähän mennessä turhaan etsinyt, Piho kirjoittaa kirjassaan.

PÄIVITYS ma 18.7.2016 klo 12.20: Lisätty Pihon kommentti isorintaisista naisista kirjasta Outo tie.

Written by:

Nalle Österman

Ota yhteyttä

Helsingin Uutiset - puheenaiheet

Iltamakasiini Twitterissa