Joni Virtanen otti erikoisen Saara Aalto -tatuoinnin: "En olisi uskonut, että someraivo repeää viattomasta tatuoinnistani"

Bloggaaja Joni Virtasen tuore Saara Aalto-tatuointi on herättänyt yleisössä tunteita laidasta laitaan.

Virtanen otti tatuoinnin, koska ihailee X-Factorissa parhaillaan menestyvää Aaltoa niin laulajana kuin ihmisenä.

Palautteen määrä on kuitenkin yllättänyt Virtasen.

Tatuointi on saanut osakseen sekä ruusuja että risuja niin lehtien kommenttiosioissa, kuin sosiaalisessa mediassa.

– Toi näyttää ihan transulta, eikä Saara Aallolta, kuuluu yksi kommentti miehen Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/onni.virtanen).

– Mauton, mutta sopii tyyliin, jatkaa toinen.

Sinällään kuvan saama kritiikki ei hetkauta Jonia, joka on itse tyytyväinen tatuointiinsa.

Sen sijaan mies ihmettelee, miten tatuointi on herättänyt niin vahvoja tunteita, jopa ventovieraiden ihmisten joukossa. Monet ovat innostuneet arvostelemaan Jonia itseään kovin sanoin sosiaalisessa mediassa. 

Häntä on haukuttu “huomionhakuiseksi tyrkyksi” ja naljailtu, että mies sai tatuoinnillaan viiden minuutin kuuluisuutensa.

– Negatiivista on tullut aika paljon, koska ihmiset luulevat, että tein tämän huomion vuoksi, mitä en tosiaan olisi osannut  odottaa, Joni vahvistaa Iltamakasiinille:

– En arvannut, että herätän tuollaisia mielipiteitä niin monissa. Toki jokainen bloggaaja saa ikävääkin palautetta, se on  normaalia tässä somekulttuurissa, mutta nyt se on ollut aiheetonta, typerää, eikä millään tavalla asiallista. En olisi uskonut, että someraivo repeää viattomasta tatuoinnistani.

Vaikka jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, ihmettelee Joni ihmisten käytöstä sosiaalisessa mediassa:

– Eräs kommentoija jopa sanoi haluavansa iskeä kirveellä mun käden poikki kun on niin ruma tatuointi. Sananvapauden ei  pitäisi tarkoittaa, että kirjoitetaan mitä ikinä mieleen juolahtaa, vaan aikuisilla ihmisillä pitäisi olla vastuu sanomisistaan.

Vaikka kritiikissä mennään välillä henkilökohtaisuuksiin, on Joni vakaasti päättänyt olla välittämättä vieraiden ihmisten mielipiteistä.

– I don't give a ****. Mun keho, mun säännöt! En minäkään roiku netissä arvostelemassa muiden vaatteita, kampauksia,  tatuointeja, ja ties mitä. Mulla on elämä!

Written by:

Iltamakasiini

Ota yhteyttä

Helsingin Uutiset - puheenaiheet

Iltamakasiini Twitterissa