Viihde

Henna Peltonen uudessa kuvassa, katso: "Mukaan on hakenut todella upeita kaunottaria"

Henna Peltonen

Mainosstudio Sanna H.
Henna Peltonen etsii kauneuskilpailuunsa luonnollisen kaunista, eloweenamaista naapurintyttöä. 
Miss EW-kisassa kauneuskirurgiset toimenpiteet, näkyvät tatuoinnit ja jopa irtoripset on kielletty ja luonnollista kauneutta ja valovoimaisuutta arvostetaan.
 
Voittaja tulee toimimaan esikuvana etenkin nuorille ja hän tulee kiertämään mm. kouluissa puhumassa sekä kannustamassa nuoria hyväksymään itsensä paremmin omana itsenään.
– Olen odottanut itse tällaista aitoa jo kadonnutta kauneuskisaa pitkään ja kun ei sellaista alkanut kuulua, ajattelin, että se pitää järjestää sitten itse. Tänä päivänä nuorilla ulkonäköpaineet on todella kovat ja entistä nuoremmat etsivät itsestään jatkuvasti korjattavaa sekä vikoja.
– Tällä kisalla haluan tuoda esiin vanhoja luonnollisia kauneusihanteita ja vaikuttaa tämän päivän kauneusihanteisiin, Henna Peltonen kertoo Iltamakasiinille.
 
Finalistit kuvataan toukokuussa Jämsänkosken Aarresaari kotiseutumuseolla ja finaali käydään 28-29.7.2017 Jämsänkosken Ilveslinnassa.
 
Hennan mukaan kilpailuun on vielä mahdollisuus lähettää hakemus sääntöjen mukaan, eli kisaan haluavan on oltava 18 vuotta täyttänyt, luonnollinen sekä eloweenamaisen kaunis, hyvämaineinen sekä osallistujalle ei ole tehty kauneuskirurgisia toimenpiteitä.
– Miss EW 2017 -kisassa etsitään aitoa sekä luonnollista eloweenamaisen kaunista naapurintyttöä. Toivon, että tällaisella kisalla, missä osallistujilta vaaditaan luonnollisuutta, voidaan vaikuttaa myös nuorten itsetunto-ongelmiin sekä vähentää nuorten halua korjailla itseään kirurgisilla toimenpiteillä. Toivoisin, että nuoret hyväksyisivät itsensä paremmin, Henna sanoo.

Uusi perinteisiin arvoihin nojaava kauneuskilpailu on herättänyt suurta kiinnostusta

– Miss EW 2017 -kisan vastaanotto sekä suuri hakemusmäärä yllättivät minut täysin. Olen saanut valtavan määrän positiivista palautetta kaikista ikäryhmistä, kuinka tällaista kisaa on kaivattu, mistä olen kisan tuottajana tietysti äärettömän iloinen.

– Olen äärimmäisen iloinen siitä, että ihmiset näyttävät edelleen arvostavan ja kaipaavan vanhoja kauneusihanteita sekä perinteitä. Uskon, että kisa tulee kokonaisuutena olemaan jotain, mitä ihmiset juuri tänä päivänä kaipaavat. Mukaan on hakenut todella upeita kaunottaria, tiedän jo nyt kertoa, että taso tulee olemaan äärimmäisen kova.

Kisa tulee poikkeamaan tämän päivän kauneuskisoista monellakin tapaa ja se toteutetaan alusta loppuun vanhoja perinteitä kunnioittaen. Kisassa nähdään myös ripaus aitoa ja upeaa Suomi-Filmien tunnelmaa.

Kuva: Mainosstudio Sanna H.
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat