Lista vihdoinkin julki: anustapin käytön 5 karmeinta virhettä!

Kuten kaikki täysikäiset tietävät, anustappi on dildoa muistuttava seksilelu, joka asetetaan seksin ajaksi peräaukkoon. Anustapilla buustattu seksi voi olla joko partnerin kanssa tapahtuvaa tai ”omin käsin onneen” –tyyppistä privaattia sooloilua.

Anustappi todellakin soveltuu leikkivälineeksi sekä naiselle että miehelle. Yllättävän moni heteromieskin saa tyydytystä sukkelasta pikku tapista, joka stimuloi eturauhasta jännällä tavalla sisältä päin.

Anustappeja on myynnissä monenkokoisia ja monenlaisista materiaaleista valmistettuja. Tyypillisin, ulkoisesti ”viattomin” mutta myös ekonomisin tappi on väkerretty kumista tai pvc-muovista - mutta joille kuille vain metallinen tappi on se ainoa oikea.

Puista tappia käytettäessä kannattaa olla tarkkana, että se on hyvin höylätty ja lakattu. Jotkut ovat löytäneet itselleen edullisen anustapin talouspaperirullatelineestä.

Yleensä anustapin pituus on kymmenisen senttiä, mutta muuta ylärajaa ei pituudella ole kuin oma mielikuvitus. Myynnissä on myös parikymmensenttisiä sauvoja.

Lisäpotkua anustappiin voi tuoda vibraattori, mutta aika moni pitää tärisevää tappia liian rajuna leikkivälineenä, etenkin jos oma anaaliharrastus on vasta alkutaipaleella. Rahallisesti vibratapin käyttö ei maksa enempää kuin sähköhammasharjan käyttö siinä tapauksessa, että hampaansa harjaa huolellisesti myös takimmaisten hampaiden osalta.

Iltamakasiini kokosi yhteen artikkeliin anustapin käytön viisi pahinta mokaa ja korostaa: harjoittelu tekee mestarin anustappiasioissakin. Aika moni anustappiin ensi kertaa tarttunut on sitä mieltä, että ennen tappia hän ei tiennyt seksuaalisista nautinnoista mitään.

Virhe 1: Liian vähän liukastetta. Peräaukko ei eritä luontaista liukastetta, joten sitä pitää lisätä sinne itse. Samalla ensimmäisen anustapin kanssa tuleekin hankkia liukuvoidetta. Peräaukkoa voi liukastaa myös kielellä, mutta sylki kuivuu nopeasti.

Virhe 2: Puutteellinen hygienia. Tapin kanssa touhutessa pitää olla tarkkana, ettei peräaukossa käynyt tappi ajaudu naisen toiseen samalla ruumiinalueella sijaitsevaan aukkoon. Tämä pitää muistaa etenkin silloin kun käytössä on kaksipäinen tappi. Käytön jälkeen anustappi on syytä pestä neutraalilla hajusteettomalla pesuaineella.

Virhe 3: Liian suuri tappi. Ihmisen pakoputkeen mahtuu yllättävän paljon tavaraa, mutta äkkiseltään sinne ei mahdu juuri mitään. Harjoitus toden totta tekee mestarin. Kannattaa aloittaa pienestä tapista ja vähän vähältä vaihtaa se suurempaan – erityisen hyvin tämä onnistuu silloin kun käytössä on pumpattava eli kokoaan vaihtava tappi. Aivan pöllö idea ei ole myöskään aloittaa treenaaminen omalla sormella ja vaihtaa se myöhemmin varsinaiseen tappiin.

Virhe 4: Epäsopivat vuodevaatteet. Etenkin ensimmäisten tappituokioiden jäljiltä saattaa vuodevaatteissa olla reippaita ralliraitoja. Vuode kannattaneekin sijata kirjavilla, käyttökaarensa loppupäässä olevilla lakanoilla.

Virhe 5: Puutteellinen kommunikaatio. Anustapin käyttö ei yleensä ole ongelma sellaisessa suhteessa, jossa keskinäinen luottamus pelaa. Ennen tapin käyttöä asiasta on kuitenkin syytä keskustella partnerin kanssa. Anustapin ilmestyminen seksiin voi olla hämmentäväkin kokemus, jos se tulee täysin ns. puskista.

 

Written by:

Sami Lotila

Ota yhteyttä

Helsingin Uutiset - puheenaiheet

Iltamakasiini Twitterissa