Viihde

IS: Pettyneet fanit raivostuivat Sami Hedbergin jäähallikeikan jälkeen – "Pikkasen huijattu olo"

Sami Hedberg

Toni Tervo

Stand up -koomikko Sami Hedbergin lauantai-illan jäähallikeikka jätti useat fanit pettyneeksi. Asiasta kertoo muun muassa Ilta-Sanomat. Hedbergin keikka ei vastannut paikalla olleiden mukaan odotuksia.

Ääretön-shown luvattiin tarjoavan yleisölle ennen kokemattoman yhdistelmän stand upia, musiikkia, improvisaatiota, tarinoita ja viihdettä.

Ilta-Sanomien paikalla olleen lukijan mukaan väsähtäneen oloinen Hedberg esiintyi vain 20 minuutin ajan, minkä jälkeen lavalle nousi yli tunnin ajaksi muusikko Pete Parkkonen.

 

 

– Sami floppasi ja isosti!, lukija kuvaili Ilta-Sanomille.

– Moni kokee että koko tilaisuus oli petosta ja lippumaksuja vaaditaan takaisin.

Sami Hedbergin Facebook-sivuille kertyikin keikan jälkeen reilusti palautetta. Monet kritisoivat Parkkosen esiintymisen pituutta.

– Nyt on kyllä tapahtuman markkinoinnissa rikottu aika pahasti hyvän maun rajoja jos mainostetaan Sami Hedbergin keikkaa ja tulos on tämä. Saa näinkin jäähallikeikan aikaiseksi Pete Parkkoselle, eräs mukana ollut kommentoi.

Ilta-Sanomien mukaan tapahtumaa on markkinoitu kahdella erilaisella julisteella, joista toisessa on maininta ”Feat. Pete Parkkonen”. Lehden mukaan esimerkiksi Hedbergin kotisivuilla olevassa mainoksessa ei mainintaa Parkkosesta ole.

– Tultiin kyllä katsomaan Samia eikä mitään Pete Parkkosta. Pikkasen huijattu olo, yksi yleisössä ollut kommentoi.

– Tosiaan ostin lipun Sami Hedbergin keikalle ja myöhemmin luin että lavalla myös Pete Parkkonen. Ajattelin, että Pete laulaa vain muutaman kappaleen, mutta olin väärässä. Tulin stand up esitystä katsomaan enkä mitään Pete Parkkosen konserttia, joka varasti koko shown. Olisi edes ollut joku toinen stand up esiintyjä. Saakohan tästä jotain korvausta?, keikalla ollut kirjoitti Hedbergin Facebook-sivuille.

Osa yleisöstä myös kiitti Hedbergiä tämän esiintymisestä, vaikka Parkkosen esiintyminen ei olisikaan miellyttänyt.

– Olipahan taas kokemus. Koskaan aikaisemmin en ole huomannut oleva olevani konsertissa vasten omaa tahtoani. Sami Hedbergiä olimme vaimon kanssa tulleet katsomaan, siitä maksoimme ja jouduimme kuuntelemaan P. Parkkosta josta emme edes pidä. Sami veti hienon shown ei siinä mitään, Kiitos.

Osan yleisöstä kerrotaan poistuneen hallista ennen esityksen loppumista.

– Paska maku jäi tästä n. 2h "stand-up show:sta"... Mitä tästä opimme? Itteensä saa antaa kusettaa vaan kerran, Facebook-sivulla kommentoitiin.

Jotkut kertoivat matkustaneensa kaukaa toiselta paikkakunnalta, ja maksaneensa keikkalippujen lisäksi jopa satoja euroa matkoista ja majoituksesta. Ennakkoon hankittuna shown liput maksoivat 27,50 euroa.

– Huijattu ja pettynyt olo. Todellakin pitäisi saada rahat takaisin, koska esitys ei ollut mitä luvattiin. Liput näytti olevan Pete Parkkonen keikalle, jossa Sami Hedberg kävi alussa ja lopussa piipahtamassa. Oli meilläkin lähellä ettei lähdetty kesken pois.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat