Viihde

Tapailetko psykopaattia? Näistä 5 merkistä sen tietää

Monen unelmakumppani on älykäs, hurmaava ja kiehtova.

Ikävä kyllä nämä voivat olla myös psykopaatin piirteitä. Psykopaatit ovat usein erittäin kiinnostavilta vaikuttavia ihmisiä, toteaa psykologi Perpetua Neo Metro UK -lehdessä.

Vaikka kaikki pyrkivät antamaan ensitreffeillä itsestään hyvän vaikutelman, psykopaatit ovat erityisen hyviä naamioimaan todellisen minänsä.

Totuus paljastuu vasta kun suhde on edennyt pidemmälle.

Neo listasi viisi varoitusmerkkiä, jotka saattavat kieliä siitä, että treffikumppanisi on psykopaatti.

1. Hän on kiehtova, mutta hänen puheissaan ei ole järkeä.

Psykopaatit ovat todella hyviä kertomaan tarinoita ja venyttämään totuutta. Jossain vaiheessa tarinoiden verkko alkaa kuulostaa hämmentävältä, ja hänen käsityksensä todellisuudesta ovat kuin toisesta ulottuvuudesta.

2. Hän ilmaisee rakkautensa vahvasti ja varhain.

Psykopaatit manipuloivat ihmisiä, jotta nämä pysyisivät heidän kanssaan. He saattavatkin tunnustaa rakkautensa todella aikaisessa vaiheessa suhdetta. He imartelevat sinua kertomalla, kuinka he ikävöivät tai ajattelevat sinua jatkuvasti. He saattavat puhua yhteisestä tulevaisuudestanne ja ilmoittaa, että olette sielunkumppaneita.

3. Hänen mielestään olet ”herkkähipiäinen" tai ”hullu”.

Psykopaatit saattavat koetella rajojaan sanomalla jotain loukkaavaa. Jos reagoit siihen, he toteavat sinun olevan herkkähipiäinen. He saattavat myös asettaa eri standardit sinulle ja itselleen, ja kutsua sinua hulluksi, kun reagoit asiaan.

4. Hän saa sinut säälimään itseään.

Heidän mutkikkaat tarinansa saavat sinut säälimään häntä. He saattavat selittää sinulle sydäntä riipivän tarinan siitä, miksi he juovat niin holtittomasti, ja sinä koet velvollisuudeksesi pysytellä heidän tukenaan.

5. Hän on laskelmoiva.

Psykopaatit osaavat miellyttää muita, mutta vain, jos siitä on heille itselleen hyötyä. Tällainen laskelmoivuus saattaa paistaa läpi keskustelussa. Jos hän esimerkiksi antaa tarjoilijalle ison tipin, jotta saisitte seuraavalla kerralla talon parhaan pöydän, ei kyse ole anteliaisuudesta.

Lähde: Metro UK

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Karvaan ystävät todennäköisemmin psykopaatteja27.11.2016 15.53
Pikatesti selvittää, oletko psykopaatti28.8.2016 12.38

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat