Nämä ovat top 10 viime hetken makuuhuonevaatimusta naisilta

Arkistokuva

Viime hetken vaatimukset naiselta intohimon kiihkossa ovat tavallisia, mutta vaihtelevat villisti maasta toiseen, viimeaikaisen tutkimuksen mukaan. Olivatpa ne viivyttely taktiikoita tai kierteleviä vaatimuksia, top 10 viime hetken makuuhuonevaatimusta on nyt paljastettu.

Victoria Milanin teettämä tutkimus kysyi sen 12 104 aktiiviselta miesjäseneltä 21 maasta, mikä on yleisin viimehetken vaatimus naisilta, jotka he vievät sänkyyn.

Naiset Espanjasta ja Irlannista tykkäävät tehdä sen pimeässä, joten miehet näistä maista kertovat, että viime hetken pyyntö valojen pois päältä kytkemisestä on yleisin asia, jonka he kuulevat kuiskattavan korvaan juuri ennen maagista hetkeä.

Sveitsiläisten ja Itävaltalaisten naisten tiedetään oleva seikkailunhaluisia ja aktiivisia makuuhuoneessa, mutta he haluavat pitää aktiviteettinsa salassa maailmalta, turvassa kurkkivilta silmiltä. Itävaltalaiset ja Sveitsiläiset miehet sanovat näiden naisten suorittavan vain jos verhot ovat kiinni kun on petipuuhien aika.

Norjalaiset ja Tanskalaiset naiset eivät vieroksu sänkyyn hyppäämistä tuntemattoman kanssa – mutta he ovat vastuuntuntoisia, kun heillä on satunnainen juttu. Miehet Norjasta ja Tanskasta sanovat, että viime hetkellä Skandinavian naiset todennäköisimmin kuiskaavat pyyntönsä rakastajalleen, laita kondomi.

Naiset Yhdysvalloista ja Australiasta ovat tunnetusti rajojen rikkojia makuuhuoneessa, ja on järkevää, että heidän viime hetken toiveensa rakastajilleen on se, että hän ottaa suihkun ennen kuin nainen tyydyttää hänet. Kun nainen on luultavasti kiusoitellut häntä ajatuksella, että hän menee paikkoihin, joista mies ei ole edes uneksinut, hän saippuoi nopeasti.

Raikas hengitys kun valmistaudut on tärkeää naisille Unkarista ja Italiasta, jotka haluavat rakastajiensa olevan mintunraikkaita, eivätkä pahastu sanoa niin. Unkarilaiset ja italialaiset naiset eivät epäröi kysyä miestään keskeyttämään esileikkiä harjatakseen hampaansa.

Ranskalaisten ja portugalilaisten romantiikka ei ole hukassa intohimon piikissä. Kun päästään siihen pisteeseen, mistä ei ole paluuta, herrasmiehet, jotka ovat olleet tarpeeksi onnekkaita saadakseen nämä naiset sänkyyn, sanovat, että heidän tulee tyydyttää viime hetken toive musiikista luodakseen oikean ilmapiirin.

Naiset Puolasta ja Belgiasta vaativat pitämään asiat silkinpehmeinä kuiskaamalla viime hetken toiveen vauvaöljystä, ennen kuin he päästävät rakastajansa sisälleen. Herrasmiehet Puolasta ja Belgiasta sanovat, että lupaus siitä mitä hän saattaa tehdä sillä, tarkoittaa, että he lopettavat kaiken toteuttaakseen hänen viime hetken himokkaan toiveensa.

Sukat ja seksi sopivat yhteen kuin suolakurkku ja jäätelö – eikä niitä tulisi koskaan nähdä makuuhuoneessa. Naiset Tsekeistä, Saksasta ja Suomesta vaativat rakastajiaan riisumaan sukkansa ennen kuin saavat Graalin maljan. Näille naisille sukat makuuhuoneessa ovat tunnelman tappaja.

Hieman Hollantilaista rohkeutta, riittää pitkälle hollantilaisten naisten ottaessa sanonnan kirjaimellisesti, ja etelä-afrikkalaiset naiset liittyvät heihin vielä yhdelle drinkille. Miehet näistä maista sanovat, että naiset, jotka he vievät sänkyyn yleensä pyytävät vielä yhden huikan tai viinin tai shotin jotain väkevämpää, joka antaa heille sen viimeisen silauksen itsevarmuutta.

Ei ole väliä, kuinka nopeasti naiset Yhdistyneistä Kuningaskunnista tai Ruotsista hyppäävät sänkyyn miehen kanssa, he eivät ole kiinnostuneet tekemään sitä yhdenkään vaatekappaleen häiritessä. Miehet näistä maista sanovat viime hetken toiveen ruotsalaisilla ja brittiläisillä naisilla olevan riisuttu, tuoden mieleen repeytyvän kankaan kuvia ennemmin, kuin hitaan ja seksikkään stripteasen.

Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja , Sigurd Vedal, antoi muutamia neuvoja tuleville rakastajille.

“Jos onnistuit saamaan hänet näin pitkälle, pitäisi sinun toteuttaa mikä tahansa viime hetken toive, joka rakastajallasi on, saadaksesi hänet maaliviivan yli. Puolialastoman naisen pyynnön viivyttäminen, hänen ollessaan sängyssäsi, on huono idea. Se on hänelle toteuta tai lähde -hetki, ja hänelle ei ole ongelma nousta ylös ja poistua.

Valmistaudu useampaan kuin yhteen viime hetken pyyntöön, mutta toteuta ne niin pian kuin mahdollista välttääksesi intohimon hetken menetyksen. Vanhan sanonnan mukaan: kiltit pojat pärjäävät,” Vedal sanoi.

Tämä tutkimus toteutettiin seuraavissa 21 maassa: Ruotsi, Australia, Portugali, Itävalta, Tanska, Belgia, Suomi, Espanja, Norja, Puola, Ranska, Italia, Unkari, Yhdysvallat, Hollanti, Saksa, Yhdistynyt Kuningaskunta, Irlanti, Tsekin tasavalta, Sveitsi ja Etelä-Afrikka.

toimitus