Seiska: Raimo Summanen löi miestä strippiklubin ulkopuolella

Raimo Summanen on pelaajauran jälkeen tehnyt töitä valmentajana.

Arkisto / Jorma Rinne

Entinen maajoukkuevalmentaja ja Tampereella pelaajaurallaan kukoistukseen noussut Raimo Summanen on päätynyt otsikoihin ikävissä merkeissä.

Aiemmin tänä vuonna avioerohakemuksen pitkäaikaisesta suhteesta jättänyt Summanen vieraili helsinkiläisessä striptease-ravintolassa viikonvaihteessa.

Ravintolasta jo poistunut Summanen kävi silminnäkijähavaintojen mukaan tuntemattoman miehen kimppuun. Summanen oli tapahtumahetkellä silminnäkijöiden mukaan tuhdissa humalatilassa.

 

 

Asiasta kertoo Seiska nettisivuillaan. Lehti on julkaissut verkkosivuillaan myös kuvan tilanteesta.

– Summanen löi kaverin katuun ja antoi maassa makaavalle uhrille vielä yli kymmenen nyrkiniskua. Tilanne päättyi siihen, kun ohikulkija meni repimään Summasen pois tilanteesta, lehdelle kerrotaan.

Summanen tunnetaan pelaajaurastaan etenkin Ilveksessä Tampereella, jossa hän tehtaili pisteitä. Pelaajauransa Summanen päätti Turussa ja keväällä 1995 Suomen maailmanmestaruuteen.

Pelaajauransa jälkeen Summanen on tehnyt uraa valmentajana muun muassa Helsingin IFK:ssa ja Espoon Bluesissa. Valmennusuraa on haitannut voimakas temperamentti ja arvaamaton käytös.

Espoon Bluesin ja Summasen yhteistyö päättyi äskettäin Summasen huudeltua viime keväänä törkeyksiä vastustajajoukkuen valmentajalle.

Lähde: Seiska

Pekka Ruissalo