Viihde

Tekoäly oppi luomaan feikkipornoa! Uhrina julkkikset, jopa Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

PrPhotos.com

Tekoäly pystyy tekemään mitä ihmeellisimpiä asioita. Jo nyt tiedetään, että tekoälyn avulla on tulevaisuudessa mahdollisuus parantaa syöpää, pysäyttää liikenneonnettomuudet ja ehkä muotoilla suunnitelma maapallon illmastonmuutokselle. Onneksi maailman älykkäimmät ihmiset työskentelevät sen eteen, että tekoälyn valtavaa voimaa käytetään hyviin tarkoituksiin.

Aina ei pelkästään vilpittömiä tarkoitusperiä ole tekoälyn kehittäjien keskuudessa. Asian tiimoilta on luotu väärennettyjä julkkisvidoita, joilla on seksiä. Tietenkään videoilla ei ole pystytty huijaamaan valppaita katsojia, mutta ne kertovat mitä tulevaisuudessa saattaa olla nähtävissä.

Se kertoo myös omaa kieltään siitä, että tulevaisuudessa julkkisten paikalla voi olla oma puoliso tai sukulainen.

Videoilla käytetään kasvojen korvaavaa algoritmiä.

On tuotettu tekoälyä käyttäen video, jossa on käytetty Gal Gadotia (joka poistettiin videolta), Maisie Williamsia sekä Taylor Swiftiä ja Emma Watsonia ja Scarlett Johanssonia.

Tekoäly eli keinoäly on tietokone tai tietokoneohjelma, joka kykenee älykkäiksi laskettaviin toimintoihin. Tekoälyn tarkempi määrittely on avoin, koska älykkyyttä itsessään on vaikea määritellä.

Lähde: hi-tech.mail.ru

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat