Viihde

Suomalainen strippari oikoo vääristyneitä käsityksiä haastattelussa: "Minä en ole prostituoitu"

Assassin Von Death -taiteilijanimeä käyttävä suomalainen strippari kertoo nyt Iltamakasiinille avoimesti työstään. Hän muun muassa ihmettelee, miten strippaaminen ja prostituutio usein käsitetään samaksi, vaikka kyseessä on kaksi eri asiaa.

– Moni ulkomaalainen strippari myy myös seksiä ja siitä on jäänyt aika ikävä jälki. Ihmiset olettavat että strippari on automaattisesti seksityöläinen ja ostettavissa. Se ei ole totta. Strippari ja prostituoitu ovat kaksi ihan eri asiaa, Assassin Von Death sanoo.

Seksiä kuitenkin kysellään myös Assassin Von Deathiltä. Vastaus on joka kerta sama.

– Ei heru. Lääppijöitäkin välillä on. Inhottaviahan ne ovat ja litsari tuleekin joka kerta. Kenelläkään ei ole oikeutta kajota toisen kroppaan ilman lupaa. Mitään pahoja tilanteita ei kuitenkaan ole itselleni sattunut.

Moni ajattelee, että stripparit ovat jonkinlaisia seksihulluja.

– Itse en saa mitään kiksejä ammatistani, teen tätä vain koska tykkään tanssia ja esiintyä ihmisille. Viihdyttäminen on mukavaa ja siitä tulee aina hyvä fiilis kun näkee, että yleisö tykkää!

Strippari tekee elantonsa joko tipillä, keikkapalkkiolla, privaatti- ja juomamyynnillä.

– Sekä privasta että juomista tyttö saa yleensä tietyn provikan alan baareissa työskennellessään. Erillistä palkkaa alalla ei ole. Suurin saamani tippi on varmaan ollut joku 500 euroa.

Assassin Von Death korostaa, että ammatissa asiakaspalvelun, kielitaidon sekä asenteen työhön on oltava kunnossa.

– Myös päihteettömyys on tärkeää tässä työssä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat