Puheenaihe

Jasper Pääkkönen ajautui riitaan Löylystä – AL: ”Se on fakta, että Antero ja minä kehitimme konseptin”

Löylyn rakennuttajat Jasper Pääkkönen ja Antero Vartia sekä Löylyn palveluista vastaava ravintolatoimenjohtaja Tiina Ropponen ja markkinointijohtaja Joonas Mäkilä poseerasivat rakennusaikana työmaalla.

Pekka Mustonen

Tampereelle saunaravintolaa rakennuttava Ville Iivonen mainostaa konseptiaan Helsingin Löylyllä. Löylyn osakas Jasper Pääkkönen ei pidä siitä ja tähdentää, että on olemassa vain yksi Löyly.

Iivonen oli alkuvaiheissa kehittelemässä saunaa Hernesaareen, mutta kiinteistöyhtiö myytiin sittemmin Pääkköselle ja Antero Vartialle. Entisille omistajille jäi lupa käyttää Löylyä referenssinä eli heidän yrityksensä saa käyttää nimeä markkinoinnissaan, asiasta uutisoinut Aamulehti kertoo.

– Se on fakta, että kaupantekohetkestä eteenpäin Antero ja minä kehitimme konseptin, Pääkkönen jyrähtää.

– Me muokkasimme arkkitehtien kanssa lopullista suunnitelmaa. Osin sanelivat kaupungin vaatimukset. Kasvatimme projektia ja valitsimme vaihtoehdoista pähkähulluimman eli kalleimman toteutuksen ja muodon.

Laukontorille saunaa rakennuttavan Tampereen Palvelukiinteistöt Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Länsiö totesi marraskuussa Aamulehdessä, että "nämä Löylyn suunnitelleet kaverit ovat olleet aloitteellisia. Heillä on kokemusta toiminnasta Helsingissä."

Iivosen Sauna Finlandia Holding on Tampereen ohella kehittämässä yleisiä saunoja Jyväskylään ja Kuopioon. Pääkkönen toteaa, ettei Löylyllä ole tarkoitusta laajentaa toimintaa muualle Suomeen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat