Viihde

Intian ainoa avoimesti homoseksuaali prinssi rakentaa LGBTQ-keskusta kotiinsa

Intian ainoa avoimesti homoseksuaali prinssi rakentaa LGBTQ-keskusta palatsiinsa.

Prinssi Manvendra Singh Gohil haluaa tehdä palatsistaan turvapaikan homo- ja transyhteisöjen sekä muiden seksuaalivähemmistöjen edustajille, kertoo Metro UK.

52-vuotiaan prinssin oma perhe hylkäsi hänet, kun hän tuli ulos kaapista noin vuosikymmen sitten.

Nyt hän haluaa auttaa heitä, joilla ei ole tukiverkkoa maassa, jossa samaa sukupuolta olevien suhteet ovat laittomia.

– Kaapista tulevat ihmiset kohtaavat edelleen suurta painostusta perheen taholta, heidät pakotetaan naimisiin tai heidät heitetään ulos kotoa, Gohil sanoo: 

– Heillä ei useinkaan ole mitään paikkaa, minne mennä, ei mitään keinoa elättää itseään. Minä en aio hankkia lapsia, joten ajattelin, että miksi en käyttäisi tätä tilaa hyvään tarkoitukseen?

Keskuksessa tulee tarjoamaan majoitusta, lääketieteellistä apua ja englanninkielen opetusta ja työpaikan löytämistä helpottavaa koulutusta. 

 

Gohil on äänekäs kriitikko Intian lakia kohtaan, joka kriminalisoi seksuaaliset suhteet saman sukupuolen aikuisten välillä. Mies, joka perusti LGBT-hyväntekeväisyysjärjestö Lakshya Trustin konservatiiviseen kotikaupunkiin, on todellinen julkkis maassaan. Hän on tehnyt myös lukuisia julkisia esiintymisiä Intian ulkopuolella, mukaan lukien Oprahin tv-ohjelmassa.

 

Lähde: Metro UK

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat