Viihde

Parikymppiset naiset kertovat, mikseivät he ole harrastaneet seksiä

Kuvituskuva. Kuvan nainen ei liity tapaukseen.

Marko Kekki

Siihen, miksi joku menettää neitsyytensä aiemmin tai myöhemmin elämässä, on lukemattomia eri syitä.

Yli 20-vuotiaat naiset kertovat Cosmopolitanissa, miksi he päättivät odottaa ensimmäistä kertaansa.

 

1. "Minä olen 22 ja olen edelleen neitsyt omasta tahdostani. Uskonto on valtava osa sitä, koska aion odottaa avioliittoon, tai lähelle sitä. Mutta vaikka en olisikaan kristitty, luulen että olisin silti odottanut, sillä en voi kuvitella harrastavani seksiä sellaisen ihmisen kanssa, johon en ole rakastunut ja johon en luota. En olisi voinut kuvitellakaan harrastavani seksiä vain seksin takia. Tulen toimeen lähes kaikkien kanssa, mutta minulla on vain on muutamia ihmisiä elämässäni, joiden kanssa olen läheinen ja uskallan olla haavoittuva."

 

2. "21 ja vielä neitsyt. Teini-ikäisenä se oli valintakysymys, ja itse asiassa olin selibaatissakin, mutta hieman vanhempana päätin, etten odottaisi avioliittoon, vaan odottaisin vain oikeaa aikaa ja henkilöä. En ole myöskään koskaan ollut pitkäaikaisessa suhteessa, joten tilaisuus ei ole sattunut tielleni. Toisaalta haluan sen vain olevan ohi, koska tunnen siitä hieman häpeää (tiedän, että se on tyhmää...) ja tunnen jääneeni muista jälkeen. Toisaalta en halua tehdä jotain sellaista, mitä katuisin ja olen varma, etten nauttisi siitä henkilön kanssa, johon en tunne syvää yhteyttä. Plus, ajatus seksistä hieman pelottaa minua."

 

3. "Olen 24, vielä sinkku ja neitsyt. Olen itsenäinen ja keskittynyt urani ja liiketoimintaani, ja mielestäni valtaosa parikymppisistä miehistä on todella lapsellisia ja he etsivät vain tilaisuutta päästä sänkyyn. Ehkä olen väärässä, mutta siltä minusta tuntuu. Tässä iässä vain harva haluaa vakavan suhteen yhden henkilön kanssa, ja kehittää tätä syvää tunneyhteyttä ja asettua aloilleen. Kun kyse on parisuhteesta, olen perinteinen ja romantikko."

 

4. "22 ja neitsyt. Aloin tapailla ensimmäistä poikaystävääni kolme kuukautta sitten ja hän haluaa odottaa seksiä avioliittoon. Ennen häntä en harrastanut seksiä, koska satunnaiset seksikumppanit eivät ole minun juttuni."

 

5. "Olen tällä hetkellä neitsyt. Täytän tammikuussa 28. Miksi? Haluaisin selittää asian sillä, että olen aseksuaalinen ja sillä onkin ollut suuri rooli, mutta osittain se johtuu myös siitä, että olen introvertti. En ole koskaan oikeastaan seurustellut."

 

6. "23. Koin lapsena seksuaalista häirintää vanhemman perhetutun taholta ja minulla on yhä sellainen käsitys seksistä, että se on jotain, mitä pitää pelätä ja että siinä on jotain väärää. Vaikka minulla olisi ollut mahdollisuus menettää neitsyyteni jollekin hyvin erityiselle, pelkään, enkä todella halua tehdä sitä." 

 

7. "Olen 27. En ole kokenut edes ensimmäistä suudelmaani, eikä kyse ole siitä, ettenkö olisi yrittänyt. Mielestäni olen ihan hyvännäköinen, vaikka olenkin erittäin pitkä, yhtä pitkä tai pidempi kuin monet miehet, joten ehkäpä se pelottaa heidät tiehensä. Minulla on hyvä luonne, paljon ystäviä, harrastuksia, kohtuullinen sosiaalinen elämä. En usko, että olen tylsä. Tilanteeni nyt vain on se, mikä se on."

 

Lähde: Cosmopolitan

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat