Viihde

Jippu ehdolla Vuoden radiojuontajaksi

Pop-musiikistaan ja sittemmin musiikkievankelistana tunnetuksi tullut Jippu eli Meri-Tuuli Elorinne on ehdolla Vuoden radiojuontajaksi.

Jippu aloitti joulukuussa Suomen ainoan valtakunnallinen kristillinen radiokanavan Radio Dein uuden Herätys! -aamulähetyksen juontajana. Kanava on saanut ensimmäisinä lähetysviikkoina suuret määrät palautetta aamushow´staan.

”Kuulijat eivät ole päässeet ihan helpolla. Persoonani taitaa olla sellainen, että uskallan tarttua vaikeisiinkin aiheisiin, ja onhan siinä aika monta tuntia, jossa saan puhua”, kommentoi Jippu ensimmäisiä aamulähetysviikkojaan.

Vuosi sitten Jippu äänestettiin Suomen radioiden suosituimmaksi naisjuontajaksi alan RadioAwards-kilpailussa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun kristillisen kanavan juontaja noteerattiin merkittävästi alan RadioAwards-kilpailussa. Kisa on äänimäärillä mitattuna yksi Suomen suurimmista yleisöäänestyskilpailuista.

Vuoden radiojuontaja -palkinnon voitti vuosi sitten yleisöäänestystä viime vuodet hallinnut Radio SuomiPopin aamujuontaja Jaajo Linnonmaa. Linnonmaa oli mukana lähetyksessä, kun Radio Dein ensimmäinen Herätys!-aamushow kuultiin kanavalla 4. joulukuuta. Nyt kaksikko mittauttaa Radion ystävien kannatuksensa 4. helmikuuta 2018 käynnistä olevassa äänestyksessä. Äänestykseen voi osallistua osoitteessa www.radiogaala.fi. Voittajat julkaistaan Radiogaalassa 16. maaliskuuta.

Radio Dei on Suomen ainoa valtakunnallinen kristillinen radiokanava. Kanavaa kuuntelee viikoittain noin 200.000 suomalaista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat