Puheenaihe

Kateus herää: näihin Helsingin luksustaloihin tulee aulapalvelu ja erilliset vierashuoneet

Kalasataman ensimmäisen tornitalon Majakan rakentaminen on edennyt aikataulussa, samoin juurella olevan kauppakeskuksen.

Jukka Hämäläinen

Kalasataman toisen tornitalon rakentaminen aiotaan aloittaa tulevana kesänä. Asuntojen ennakkomarkkinointi alkaa huhtikuussa.

Merenpinnasta 124 metrin korkeuteen kohoavan Loiston 249 asuntoa sijaitsevat kauppakeskus Redin päällä kerroksissa 6–32.

Huoneistoja on yksiöstä viiden huoneen kokoiseen. Asunnoissa on viherhuoneet, ja niissä on hieman normaalia suurempi huonekorkeus, 2,9 metriä.

Tornien näköalat ovat kiinnostaneet kodinetsijöitä."

Kalasataman ensimmäinen asuintorni Majakka on herättänyt rakennusliike SRV:n mukaan kiitettävästi kiinnostusta. Sen 282 asunnosta on myymättä enää vajaat 30.

Majakan rakennustyöt etenevät suunnitellusti ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan Majakkaan vuoden päästä keväällä.

– Korkealla asuminen, ainutlaatuinen sijainti liikenteen solmukohdassa ja luonnon äärellä, tornien näköalat sekä taloihin tulevat asumisen palvelut yhdessä kauppakeskuksen palveluiden kanssa ovat kiinnostaneet kodinetsijöitä, sanoo SRV:n asuntorakentamisen johtaja Antero Nuutinen.

Asukkaiden käytössä on yhteistiloja, kuntoilutiloja sekä erillinen vierashuone lyhytaikaiseen majoittumiseen.

Postin pakettilokerikkopalvelut mahdollistavat pakettien vastaanottamisen ja lähettämisen kotitalosta poistumatta. Aulapalvelu ja tornin digitaaliset palvelut, kuten interaktiiviset porrasnäytöt ja mobiiliasukasportaali, tarjoavat uudenlaista asiakaspalvelua.

Helmikuusta alkaen SRV:n uudiskohteiden asunnoilla on kaksi eri hintaa. Kun asunnon varaa ennakkomarkkinoinnin aikana, voi valita kahdesta eri tavasta ostaa asunto: yhtiölainalla tai ilman.

Kun asunnon ostaa ilman yhtiölainaa, on asunnon velaton myyntihinta edullisempi kuin yhtiölainan kanssa.

Kalasataman kahdeksaan torniin valmistuu tulevina vuosina noin 2 000 asuntoa.

Kaikkien tornitalojen hissi- ja porraskuilut on rakennettu samanaikaisesti pysäköintilaitoksen ja kauppakeskuksen rungon kanssa kauppakeskuksen katon tasolle saakka.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat