Puheenaihe

Bile-Dani palaa takaisin Temptation Islandille – mukana tulikuuma Eveliina-rakas: katso kuvat

Uudet Temptation Island -pariskunnat esiteltiin tiistaina.

Lars Johnson

Temptation Island Suomi paljasti tänään neljänne kauden pariskuntansa.

Tänä vuonna parisuhdettaan testamaan lähtevät Vilma, 24, ja Elias, 28, Noora, 28 , sekä Markus, 22, Minna 30 ja Sammy 28 seka Daniel, 27, ja Eveliina 22.

Daniel ja Eveliina ovat Temptation Islandilla jo vanhoja tuttuja sillä molemmat ovat aiemmin osallistuneet realitysarjaan sinkkujen roolissa. Daniel tunnetaankin Suomessa paremmin Bile-Danina.

Alla pariskuntien kuvat ja lyhyet esittelyt:

Daniel ja Eveliina

Daniel ja Eveliina ovat edellisten kausien sinkkuja, mutta ohjelmassa nyt pariskuntana. Kaksikko asuu yhdessä Lahdessa ja Daniel lupasi kihlata Eveliinan heti paratiisissaarella, jos kaksikko sieltä selviää yhdessä vielä takaisin.

Vilma ja Elias

Myyntineuvottelijana työskentelevä Vilma sekä yrittäjänä ja personal trainerina työskentelevä Elias tutustuivat toisiinsa Instagramin välityksellä noin vuosi sitten.

Noora ja Markus

Maanrakennushommissa koneenkuljettajana työskentelevä Markus ja myymäläpäällikkönä sekä lehtien varhaisjakelijana työskentelevä ja eläintentrimmaajaksi opiskeleva Noora ovat edenneet suhteessaan pikavauhtia. Noora alkoi seurata Markusta Instagramissa reilu vuosi sitten ja heti samana iltana Markus laittoi hänelle viestiä. Neljän kuukauden seurustelun jälkeen Markus kosi Nooraa ja pari meni kihloihin, joskin Noora odottutti Markusta 10 minuutin ajan polvillaan. Markus suhtautui alunperin ohjelmaan lähtemiseen vastahakoisesti, mutta päätti kuitenkin lähteä Nooran pyynnöstä.

Minna ja Sammy

Projekti-insinöörinä työskentelevä Minna ja ajoneuvovarustelijana työskentelevä Sammy ovat pitäneet yhtä jo lähes 3 vuoden ajan.
He tapasivat tamperelaisessa yökerhossa ja muuttivat nopeasti yhteen. Minna myöntää pettäneensä Sammya aikaisemmin, mikä aika ajoin rasittaa kaksikon suhdetta.

Kaikki kuvat Lars Johnson.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat