Puheenaihe

Brother Christmas Ari Koposen väitetään kehuskelleen seksillä Janni Hussin kanssa – Fitnessmalli hämmentyi Seiska-lehden haltuunsa saamista viesteistä

Janni Hussi kertoo olleensa Brother Christmasina tunnetun Ari Koposen kanssa yhteisillä promokeikoilla.

Toni Tervo

Someyrittäjä ja malli Janni Hussi pitää Suomessa noussutta kohua hyväntekijähahmo Brother Christmasin eli Ari Koposen väitetyistä seksiviesteistä hämmentävänä ja pöyristyttävänä.

Seitsemän päivää -lehti uutisoi torstaina, että Koponen olisi kehuskellut ystävilleen seksikokemuksella fitness-tähti Hussin kanssa ryhmäviestiketjussa. Koponen kiisti intiimin suhteen ja sanoi, että kyse oli kavereiden välisestä rehvastelusta.

Helsingin Uutiset tavoitti Sri Lankassa lomailevan Hussin, jota tilanne hämmentää suuresti. Fitnessmallin kokemukset Koposesta ovat olleet aiemmin hyviä.

– Olemme hänen kanssaan olleet yhteisillä promokeikoilla ja hän oli aina tosi asiallinen ja mukava tyyppi. Siksi, mikäli nämä viestit pitävät paikkansa, on se aika hämmentävää ja tyrmistyttävää. En olisi ikinä voinut hänestä tällaista kuvitella.

Brother Christmasin ympärillä on vellonut kohu sen jälkeen kun Helsingin Sanomat julkaisi miehestä jutun, jossa väitetään hyväntekijän raha-asioissa olleen epäselvyyksiä ja hänen käyttäneen epäasiallista kieltä yksityisissä someviesteissä.

Seiska kertoi torstaina, että Koponen olisi lähetellyt tutuilleen myös kuvia omista intiimialueistaan. Koponen kiisti jyrkästi tämän väitteet.

Koponen on luvannut avata toimintansa ja yhdistyksensä tilit ihmisten arvioitavaksi. Hän kertoi MTV Uutisille tapaavansa tilintarkastajan tänään torstaina.

Koponen sanoi myös odottavansa Helsingin Sanomilta todisteita sen viime sunnuntaina julkaisemien väitteiden tueksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat