Viihde

Seksuaalinen tasa-arvo puhututtaa jälleen

Tällä viikolla sosiaalisessa mediassa on puhuttanut anonyymi mies, joka ihmetteli The Guardianissa, miksi hänen tyttöystävänsä masturboi aina seksin jälkeen. Vaikka kolumnisti Pamela Stephenson Connolly vakuutti miehelle, ettei tällä ole syytä huoleen, on kysymys herättänyt jälleen keskustelun seksuaalisesta tasa-arvosta, kertoo Men's Health.

Taannoinen tutkimus paljasti, miten valtava epätasa-arvo heteromiesten ja –naisten välillä vallitsee orgasmien suhteen.

Tutkimuksen mukaan heteromiehistä peräti 95% miehistä yltää kliimaksiin seksin aikana, kun taas naisista vain 65% pääsee nauttimaan orgasmista.

Moni sosiaalisessa mediassa onkin ollut sitä mieltä, että artikkelissa mainittu nainen joutui tyytymään oman käden oikeuteen, sillä mies ei kykene tyydyttämään häntä sängyssä.

Toki kukaan muu, kuin nainen itse, ei tiedä totuutta kyseisen tapauksen kohdalla, mutta yleisesti ottaen on syytä olettaa, että säännöllinen masturboiminen seksin jälkeen tarkoittaa, etteivät kaikki saa makuuhuoneessa haluamaansa.

Valitettavasti moni mies yliarvioi kykynsä rakastajana, ja valitettavan moni nainen yhä vaikenee tyydyttymättömyydestään.

Men's Health muistuttaa, että valtaosa naisista ei kykene saamaan orgasmia pelkän penetraation kautta.

Esileikki sekä klitoriksen stimulaatio seksin aikana ovat avainasemassa naisen nautinnon kannalta.

 

Lähde: The GuardianMen's Health

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat