Viihde

Temptation Islandille saapunut Amanda Harkimo paljasti ennen kautta – näin kohujulkisuus hyödyttää rahallisesti

Amanda Harkimolle tosi-tv -ohjelmista on tullut työ.

Toni Tervo

Taas se Amanda Harkimo on tosi-tv -sarjassa.

Kun Temptation Islandin neljännelle kaudelle osallistuvat sinkut julkaistiin, netin keskustelupalstoilla alkoi tuttu virsi. Mitä se Harkimo taas tuolla tekee?

Amanda Harkimoa länkyttäminen ei haittaa. Hänelle reality-ohjelmista on tullut työ ja kaikki on tarkkaan laskelmoitua.

– Sanotaan näin, että voin nostaa hintaani dj-keikoilla satasen per ohjelma, nainen myhäilee.

Julkisuudessa Amanda Harkimosta tulee ensimmäisenä esiin kohu seksin harrastamisesta televisiossa ja lukemattomat paljastavat kuvat Instagramissa. Kyseessä on kuitenkin kulissi, joka on suunniteltu takaamaan maksimaalinen näkyvyys ja sitä kautta tulonlähde. Ilman julkisuutta hän ei olisi ollut Antti Kurhisen kanssa ainoita sinkkuja, joille maksettiin Temptation Islandiin osallistumisesta.

– Voin suoraan sanoa, että dj Amanda Harkimo on tuote. Muhun yhdistetään julkisuudessa se seksi telkkarissa, miehet ja sinkkuus. Oikeasti olen kuitenkin aika erilainen. Sellainen rento eräjormatyttö, Harkimo nauraa.

Temptation Islandiin häntä houkutti rahan lisäksi myös kokemus.

– En ole aiemmin ollut tässä sarjassa niin halusin päästä kokemaan sen. Täytyy sanoa, että näytti tosi hyvältä. Olen ollut niin monessa realityssä mukana, että olen alkanut kiinnittämään huomiota kuvauksiin ja sen sellaisiin.

– Rakastan olla kameran edessä ja missä muussa ammatissa pääsee lomailemaan Thaimaaseen juomaan drinksuja altaalle ja saa siitä palkkaa!

Harkimo ja Kurhinen poikkesivat muista sinkuista myös siinä, että he saapuivat saarelle vasta kesken kauden. Harkimon mukaan tiiviiseen porukkaan tuleminen kesken kaiken oli mielenkiintoinen kokemus.

– Kyllähän se jännitti etukäteen. Sitä helpotti kuitenkin se, että Bile-Dani oli siellä. Olemme hänen kanssaan ystäviä ja oli iloinen yllätys löytää hänet saarelta.

Harkimon strategia julkisuudessa on toiminut, sillä hänellä on nytkin kalenteri täynnä keikkaa. Lieveilmiönä on kuitenkin se, että hän on käytännössä julkista omaisuutta.

Täysin tuntemattomat ihmiset kokevat oikeudekseen spekuloida Harkimon asioilla ovat ne kuinka intiimejä tahansa. Taannoin hän julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvakaappauksen, jossa häntä kuvailtiin "koko kansan jakorasiaksi".

Harkimo on jo aiemmin kertonut lukevansa jokaisen hänestä kirjoitetun kommentin. Nainen suhtautuu saamaansa rankkaankin palautteeseen melko kylmänviileästi.

– Me julkisuuden henkilöt ollaan vähän sellaisia pelinappuloita ihmisille. Yksinäisten ihmisten on kiva puhua meistä ja ehkä se on heille vähän terapeuttistakin. Siinä mielessä hyvä, että ollaan olemassa.

– Varsinkin Jodelista löytyy ajoittain aika mielenkiintoista kamaa, hän lisää ja virnistää.

Vaikka Harkimo on kaikenlaista päässyt jo kokemaan, hänellä on yhä tavoitteita ja unelmia. Eräästä niistä hän avaa nyt ensimmäistä kertaa suunsa.

– Haluaisin päästä esiintymään Salatuissa Elämissä. Se on mun listalla. Saa ottaa yhteyttä!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat