Viihde

Arttu Wiskarille eräs Vain Elämää -päivä oli melkein liikaa – "Soitin kotiin, että ei s***ana olen kypsynyt tähän"

Arttu Wiskari nautti Vain Elämää -kokemuksesta, vaikka välillä oli raskasta.

Toni Tervo

Arttu Wiskaria kyseltiin Vain Elämää -ohjelmaan ensimmäisen kerran jo vuoden 2013 paikkeilla.

– Silloinkin sitä mietittiin, mutta lähdettiin väliin. Siinä välissä sattui tulemaan ulos aika hyvä levy, jossa oli Sirpat ja kaikki, joten lähtö alkoi tuntumaan luontevammalta, laulaja muistelee päätöstään osallistua.

Wiskari muistelee, että ensimmäisenä päivänä ilmassa oli pientä jännitystä, mutta joukon nestori Danny onnistui laukaisemaan ne.

– Dannylla on niin iso merkitys suomalaiselle viihdemusiikille, että jengi ei tajuakaan sitä. Olen iloinen, että ohjelman myötä se tuodaan esiin ihmisille, Wiskari kehuu.

Kuten aikaisempina vuosina on kuultu, Vain Elämää -kuvaukset eivät ole pelkkää laulua ja leikkiä. Artistit muun muassa joutuivat tuotantoyhtiön grilliin pitkissä haastatteluissa, joissa heistä kaivettiin irti mahdollisimman paljon tietoa.

Ohjelmasta poistettu Terhi Kokkonen on useissa haastatteluissa todennut, että ei halunnut avata omia juttujaan tuotannon toivomalla tavalla. Wiskari vahvistaa, että kysymykset olivat melko syväluotaavia.

– Varsinkin omana päivänä piti puhua itsestään useita tunteja. Käytiin läpi lapsuus, läheiset, ura, millainen sä olet artistina, sun imago ja fiilikset eri asioita kohtaan. Se oli omalla tavallaan tosi rankkaa. Illalla soitin kotiin, että ei saatana olen niin kypsynyt tähän hommaan. Siitä pääsi kuitenkin yli, laulaja kertoo rehellisesti.

Kaiken kaikkiaan hänelle reissu oli kuitenkin positiivinen kokemus. Laulaja toivoo, että televisiossa nähtäisiin hiukan erilainen Wiskari.

– Mut on ehkä todettu mieltämään sellaiseksi porukan hauskaksi jätkäksi. Nyt ehkä näkyy se toinen puoli, että en aina ole, mies pohtii.

Pöytäkeskusteluissa artistit puivat muun muassa Wiskarin urallaan saamaa ajoittain rankkaakin kritiikkiä.

– Pahin siitä on onneksi mennyt jo ohi. Oli kuitenkin hyvä saada kuulla mitä nämä ihmiset täällä ajattelivat minusta. Se oli tärkeää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat