Viihde

Mies sai kuulla olevansa liian lihava vuoristorataan – alkoi elämäntaparemontti, joka ihastuttaa ympäri maailman

Kuvituskuva.

Arkisto
Vuonna 2016 Wilson Velasquez, 27, sai kuulla olevansa liian painava huvipuiston vuoristorataan.
 
173-senttinen ja 145-kiloinen mies ei saanut istuimen turvatankoa kiinni vatsansa yli. Kotiin päästyään mies päätti laittaa elämänsä uusiksi.
 
Velasquez liittyi kuntosalille ja "alkoi improvisoida".
 
– En tiennyt, mitä olin tekemässä. Menin paikalle ja näin kaikki ne laitteet ja sen, miten kaikki muut miehet treenasivat, hän sanoo.
 
– En ollut koskaan halunnut salille. Ei mitään muttia, olin vain laiska.
 
Muuttamatta ruokavaliotaan, Velasquez päätti edetä salilla askel kerrallaan. Hän lupasi itselleen käydä kuntosalilla kolme kertaa viikossa, kahden kuukauden ajan.
 
Motivaatiota hän sai sarjakuva-aiheisista t-paidoistaan, joita hän käytti treenatessaan. Hän treenasi kaikki lihasryhmät, jonka jälkeen juoksi tai käveli juoksumatolla puoli tuntia.
 
– Laihduin 13-18 kiloa jo pelkällä treenillä, tekemättä mitään liian rankkaa, huolehtimatta syömisistäni, hän toteaa.
 
Kun ihmiset alkoivat huomata miehen muodonmuutoksen, alkoi kohteliaisuuksia sadella. Se motivoi häntä muokkaamaan myös ruokavaliotaan. Ensimmäisenä kyytiä saivat ranskanperunat.
 
Velasquez sanoo hakeneensa YouTubesta apua kalorien laskemiseen.
 
Nyt, hieman yli vuosi myöhemmin, hän on laihtunut 50 kiloa. Mies käy salilla ja lenkillä kuusi kertaa viikossa. Hän on dokumentoinut muodonmuutostaan Instagramissa, jossa hän on toiminut inspiraationa monille.
 
Tulevaisuudessa Velasquez haluaisikin työskennellä henkilökohtaisena valmentajana auttaakseen ihmisiä, jotka ovat samassa tilanteessa kuin hän itse aikanaan.
Lähde: Men's Health
 
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat