Puheenaihe

Kaupunki sulki ainoan McDonald'sinsa vuonna 2006 – ja alkoi pian sen jälkeen menestyä

Kuvituskuva

Creative Commons / McDonald'sin mediapankki

Vuonna 2006, Tavistock sulki ainoan McDonald'sinsa ovet asiakaspulan vuoksi.

Sen jälkeen englantilaiskaupungista on kasvanut suoranainen ruoan ystävien mekka, kirjoittaa Metro UK.

11000 asukkaan kaupungista löytyy 136 ravintolaa, jotka palvelevat monipuolisesti asiakkaiden erilaisia tarpeita fine diningista orgaaniseen ruokaan.

Paikallisen gastro-pubin omistajan, Matt Smithin mukaan ravintola-alalla on tapahtunut positiivista kehitystä McDonald'sin sulkemisen jälkeen.

– Ihmiset eivät halua nugetteja ja ranskalaisia. Se oli kaupallinen jätti ja meillä on paljon itsenäisiä yrityksiä, jotka tarjoavat parempia vaihtoehtoja, Smith selittää:

– Nykyään meillä on enemmän paikkoja kuin ennen McDonald'sin sulkemista. Se oli erittäin myönteinen muutos kaupungille.

Samoilla linjoilla on toinen paikallinen ravintola-alan yrittäjä, Bob Finbow.

– Ihmiset haluavat itsenäisiä yrityksiä. Tavistockissa pienyritykset kukoistavat. Meilä on yhteisöllinen henki ja ihmiset haluavat tukea paikallisia yrityksiä ja paikallisia ihmisiä, hän komppaa:

– Ihmiset pitävät täällä tasokkammasta ruoasta. He odottavat tiettyä laatua ja tietyn tasoista palvelua. Uskoisin, että itsenäinen hampurilaispaikka olisi okei, mutta McDonald'silla on leima, jota Tavistockin asukkaat eivät pidä.

Smith ja Finbow arvelevat, että kaupungin iäkkäämpi väestö ei Mäkkäriä kaipaa. Sen sijaan jotkut nuoret hakevat yhä roskaruokaa.

– He matkustavat Tavistockista Plymouthiin McDonald’sin takia, joten kyllä sillekin on paikkansa, mutta mielestäni se ei ole markkinakylämme, sanoo Smith.

 

Lähde: Metro UK

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat