Viihde

Temptation Island -sinkkukaunotar Milja tylynä: "Elias on oikeasti jopa pahempi kuin mitä televisiossa on näytetty" – näin hän kohteli naisia kameroiden ulkopuolella

Temptation Islandi-sinkku Milja kertoo varattujen miesten karusta käytöksestä.

Toni Tervo

Tempation Island on ollut tälläkin kaudella yksi kevään puhutuimmista ohjelmista.

Kenties suurimpana ohjelman tarjoamana puheenaiheena on ollut sarjan varattujen miesten, etenkin Eliaksen, käytös saarella. Elias on kummastuttanut katsojia muun muassa oudoilla puheillaan sinkkunaisten hedelmällisyydestä sekä tavallaan kommentoida heidän ulkonäköään todella suorasti.

Mies itse puolusti itseään julkaisemallaan videolla, jossa vihjasi ohjelman tuotannon asettaneen hänet tietynlaiseen rooliin sekä sarjan olleen editoitu niin, että hänet saadaan näyttämään pahalta.

Saarella viettelijäsinkkuna olleella Miljalla on kuitenkin melko toisen näköinen näkemys tapahtumista. Hän kuvailee Eliaksen selittelyä videolla "ihan hirveäksi liibalaabaksi".

– Hän on oikeasti paljon pahempi kuin televisiossa on nyt näytetty. Hän voisi näyttää paljon huonommalta ja meidän kokemuksiimme verrattuna hän näyttää telkkarissa jopa pehmeältä.

Miljan mukaan Elias oli naisille alusta saakka todella ilkeä ja sai heidät usein itkemään myös kameroiden ulkopuolella lähes ensimmäisestä päivästä lähtien.

– Siinä kun jätkät olivat iltanuotiolla, meillä oli omaa aikaa. Siinä tuli aika paljon itkeskeltyä. Mietimme, että toivottavasti katsojat oikeasti näkevät millainen tyyppi tuo on. Me olimme hänelle pelinappuloita, niin kuin hänen on ohjelmassa kuultu sanovankin, Milja pudistelee päätään.

– Se tuhosi meidän saaremme yhteishengen tosi nopeasti ja sitä oli vaikea palauttaa. Vielä kun Dani ja Markus viettivät paljon aikaa kahdestaan rannalla ja me muut biletimme resortilla, se teki dynamiikasta oudon.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen

Kovin kaunista sanottavaa Miljalla ei myöskään ole toisesta varatusta miehestä, Sammystä. Naisen mukaan myös Sammyn kommentointi oli alusta alkaen epäasiallista. Sammyyn liittyy myös tapahtumasarja, joka lopulta johti naisen poistamiseen saarelta varattujen miesten toimesta.

– Olimme nukkumassa ja Sammy kömpi kännissä väliimme. Hän jossain vaiheessa yötä alkoi tökkimään minua peniksellään, että kiinnostaako, ja teki sen uudestaan aamulla. Sammyn lähdettyä haukuin häntä Jonnalle melko rumilla sanoilla. No, Sammyhan oli mennyt vain vessaan ja kuuli kaiken.

– Seuraavana aamuna tiesin, että edessä on pudotus ja pakkasin laukkuni valmiiksi. Tiesin, että nyt tulee lähtö, Milja nauraa.

Negatiivisista asioista huolimatta Milja pitää Temptation Islandia huikeana kokemuksena.

– Ihan mahtava reissu ja ensimmäinen ulkomaanmatkani. Olen tyytyväinen, että päätin osallistua. Vaikka olihan se joka päivä ryyppääminen kuumassa lämpötilassa oikeasti aika rankkaa, nainen vitsailee.

– Meistä tuli myös varsinkin tyttöjen kanssa todella läheisiä ja pidämme yhä yhteyttä myös esimerkiksi Danin Ja Markuksen kanssa. Elias on minut jo estänyt Instagramissa, joten en tiedä mitä hänelle kuuluu, Milja naurahtaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat