Viihde

Rahaton Elina Tervo joutui nukkumaan alkoholisoituneen miehen luokse saadakseen yöpaikan – aamulla tuli pikainen lähtö

Elina Tervon matkoilla sattuu ja tapahtuu.

Juho Tirkkonen

Matkustaessa sattuu niin hyviä kuin huonojakin asioita.

Parhaillaan Wanderers of the World -nettimatkailuohjelmaansa tekevä Elina Tervo on kokenut molempia. Eräs huonoista vaikeutti reissua huomattavasti.

–Jenkeissä korttini skimmattiin ja jouduimme kuvaajan kanssa aikamoiseen pulaan, kun ei ollut rahaa viikkoon ollenkaan. Odottaessamme pankin palautusta jouduimme tosiaan sohvasurffaamaan mitä erikoisempien ihmisten luona. Pahin oli varmasti yksi alkoholisoitunut mieshenkilö joka aamulla riehui, raivosi ja väitti, että olemme varastaneet hänen lääkkeensä. Näin ei tietenkään ollut, mutta lähdimme aamulla aika nopeasti jatkamaan matkaa, Tervo kertoo.

Tervo kertoo, että matkoilla hänelle turvallisuus on erittäin tärkeää. Tapaukset kuten huumatuksi joutuminen Espanjassa ovat saaneet naisen varuilleen.

– En juuri liiku pimeällä, eli iltaisin menen aikaisin nukkumaan. En koskaan kanna mukana isoja laukkuja tai passia. Pyrin myös näyttämään köyhältä etteivät ihmiset kiinnostu minusta. En omista merkkilaukkuja tai koruja, kun en niitä missään voisi koskaan käyttää.Olen aina varuillani missä tahansa liikun. Luotan omaan intuitioon. Jos jossain on outo tunne, lähden heti pois.

– Paras vinkki minkä voin antaa on, että näytä siltä, ettei sinulla ole mitään varastettavaa. Köyhä travelleri ei kiinnosta ketään, nainen nauraa.

Tervon matkoja maailmalla voit seurata Youtuben välityksellä

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat