Viihde

Oijoijoi! McDonald's-ruokaa saa nyt kotisohvalle kannettunat – mutta vain näillä alueilla

McDonald’s aloittaa kotiinkuljetukset yhteistyössä Woltin kanssa Helsingissä tänään. Hampurilaisia, ranskalaisia ja muuta ruokaa voi tilata kotiinkuljetuksella Helsingin keskustan ja sen lähialueiden yhdeksästä eri McDonald’s-ravintolasta.

McDonald’sin kotiinkuljetuksessa mukana olevat ravintolat ovat Meilahti, Kamppi, Pitäjänmäki, Töölö, Hakaniemi, Teollisuuskatu, Ruoholahti, Forum katutaso ja Kluuvi. Asiakas voi tilata ruoan Woltin ilmaisella mobiilisovelluksella haluamaansa osoitteeseen Helsingin keskustan alueella.

Wolt kertoi taannoin, että Helsingissä kaikkein suosituin kotiin tilattava ruoka on ranskalaiset perunat. Woltin mukaan myös McDonald'sin tuotteet ovat olleet jo pitkään asiakkaiden toivelistalla.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laajan valikoiman kotiin kuljetettavaa ruokaa, ja suomalaiset ovat toivoneet McDonald’sin kotiinkuljetusta meiltä jo pidemmän aikaa, sanoo Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski.

Kotiinkuljetuksen tuotevalikoiman ulkopuolelle on rajattu kuumat juomat sekä muutamia jälkiruokia.

Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Woltin lähetti noutaa ruoan. Asiakas voi seurata toimituksen etenemistä Woltin mobiilisovelluksessa.

Kotiinkuljetus toimii niin arkipäivisin kuin viikonloppuisin Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Woltin hinnoittelun mukaan.

Näillä Helsingin keskustan alueilla McDonald'sin ruokien kotiinkuljetus on mahdollista.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat