Viihde

Missi-Michaela muistelee Jaajo Linnonmaan villiä 40 v. synttäriristeilyä – jatkoilta levisi video, jota on katsottu jo yli 70 000 kertaa

Michaela Söderholm vietti leppoisaa kesäiltaa Hotelli Helkan 90 v. juhlissa

Toni Tervo

– Siis onneksi Jaajo täyttää 40 vuotta vain kerran. Herranjestas, Michaela Söderholm naurahtaa.

Hotelli Helkan 90-vuotisjuhlia juhlimaan saapunut hallitseva Miss Suomi osallistui viime viikonloppuna suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaan järjestämälle raviristeilylle, joka toimi samalla miehen 40-vuotisjuhlina. Söderholmin mukaan menoa ei reissusta puuttunut.

– Oli kyllä sellainen reissu. Merenkäynti oli aika voimakasta laivan sisätiloissa, vaikka ulkona oli ihan tyyntä Pikkuhiljaa tässä alkaa elämä voittaa. Yöunet jäi kyllä vähän vähiin, missi virnistää.

Söderholm kertoo päätyneensä jatkoilla tähdittämään videota, joka päätyi lopulta hyvin monen nähtäväksi.

– Siinä eräs ilta oltiin jatkoilla ja siellä soiteltiin kitaraa. Olen aikaisemmin puhunut laulamisesta ja päädyinkin siinä sitten laulamaan. Jaajo kuvasi sen ja julkaisi sen. Nyt sillä on yli 70 000 katsojaa, Söderholm päivittelee.

– Palaute on kyllä ollut tosi positiivista. Vaikka olen aiemmin puhunut jo siitä, että haluaisin edustaa Suomea joskus Euroviisuissa, aika harva silti tietää minun osaavan laulaa. Tosin sillä videolla kuullaan kyllä kolme päivää juhlineen missin ääni, hän naurahtaa.

KATSO VIDEO TÄSTÄ LINKISTÄ

Vaikka juhlinta oli pääosassa, Söderholm kertoo oppineensa reissulla myös paljon. Hän toimi yhdessä Linnonmaan kanssa risteilyn toisena juontajana.

– Oli tosi hieno kokemus olla Jaajon kanssa juontamassa. Hän on niin kokenut ja opin häneltä todella paljon. Hän jaksoi opastaa ja neuvoa minua. Ja minä imin tietoa kuin sieni.

– Oli myös hieno kokemus tehdä kuulutuksia laivan kaiuttumista. Siinä yksin höpistessäni tuli sellainen fiilis, että ehkä radiojuontajan pestikään ei olisi huono idea. Aika näyttää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Michaela Söderholm itki missikoulutuksessa turhautuneena änkytystään ja sai hengenahdistuksia – sisukas missi osoittaa kuinka vaikeudet voi kääntää voitoksi18.5.2018 20.40
Mukana Hirviniemi, Linnonmaa ja Hedgberg – Jaajo paljastaa: Luokkakokous-kuvausten hauskin ja härskein olikin yllättäjä28.10.2016 07.05
Jaajo Linnonmaa omistamansa jalkapalloseuran ahdingosta: "Meitä rankaistiin aika ikävästi"27.10.2016 21.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat