Viihde

Amanda Harkimo paljastaa harrastavansa strippiklubeja – "naiset ovat siellä syötävän kauniita"

Amanda Harkimo lomailee mieluiten Miamissa.

Toni Tervo

Amanda Harkimolla ei ole tarjouksista puutetta.

Reality-tähti ja dj on kysyttyä tavaraa esiintyjänä erilaisissa tapahtumilla ja festivaaleilla. Töitä lisäsi naisen hiljattainen esiintyminen Temptation Island Suomessa, joka poiki Harkimon mukaan lähinnä pelkästään positiivista palautetta.

– Se on jotenkin ollut tosi iso juttu ja ihmiset ovat sitä selkeästi katsoneet. Kävi jopa niin, että pari mummelia tuli Raumalla ottamaan selfien ja kertoivat katsoneensa ohjelmaa, Harkimo nauraa.

– Sarjan katsominen telkkarista oli mielenkiintoinen kokemus. Siinä oli itsellekin paljon uutta

Ohjelman kulttisuosio on jopa niin iso, että Raumanmeren Juhannuksessa on tänä vuonna jopa oma TIS-alue. Luonnollisesti alueen dj:nä toimii Harkimo.

– Soitan siellä bilemusaa ja hittejä. Siellä tulee meikäläisen lisäksi vierailemaan myös temppareista tuttuja sinkkuja ja pariskuntia, joiden kanssa voi tulla bilettämään.

Ei naisen kesä kuitenkaan pelkkää työtä ole. Harkimo paljastaa, että loman koittaessa hän lähtee kavereidensa kanssa Miamiin. Reissu on muodostunut jo perinteeksi ja siellä on monta aktiviteettia, jotka he tekevät uudestaan ja uudestaan.

– Miami on kyllä yksi lempikohteistani. Käyn siellä kerran vuodessa shoppailemassa vuoden vaatteet. Kyllä siihen tuhansia euroja palaa, Harkimo nauraa.

– Käymme myös usein paikallisella strippiklubilla. Naiset ovat siellä syötävän kauniita ja siellä on hyvä meininki.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat