Viihde

Elena Vikström avautuu MTV:llä kauneus- ja korjausleikkauksistaan: ”Se hetki, kun näin itseni alasti peilissä, oli ihan mahtava”

Elena Vikström

Kari Pekonen

Televisiosta tuttu malli Elena Vikström paljastaa MTV:n haastattelussa yksityiskohtia kauneusleikkauksistaan.

Vikström korjasi sukupuolensa 18-vuotiaana. Sen jälkeen hänelle on tehty useita operaatioita. Hän käy kauneusleikkauksissa mieluusti ulkomailla.

– Otan tarkasti selvää, mihin menen. En mene halpojen hintojen vaan laadun, suositusten ja kokemuksen perässä. Thaimaa on sukupuolen korjausleikkausten edistyksellisin maa, Vikström sanoo.

Vikströmin mukaan korjausleikkaus Thaimaassa mahdollisti asioita, jotka eivät olisi olleet mahdollisia Suomessa.

–  Se hetki, kun näin itseni alasti peilissä, oli ihan mahtava. Enää ei tarvinnut pelätä riisuutumista. Olin suht hyvännäköinen jo ennenkin. Silti musta tuntuu, että olisin päässyt huomattavasti helpommalla, jos mulle olisi aloitettu murrosikää lykkäävä hormonihoito, Vikström kertoo sukupuolen korjauksestaan.

Toisten mielestä Vikström löytää koko ajan jotain uutta korjattavaa. Hänen mukaansa hän vain toteuttaa alkuperäistä toivomuslistaansa.

–  Mulla oli tosi korkea nenä ennen. Muistan, kun koputtelin nenän luuta. Nenäleikkauksen jälkeen tuntui aivan mahtavalta, kun ei ollut enää luuta, mitä koputella. Kun nenä oli hoidettu pois alta, koputtelin kulmaluitani. Ajattelin, että haluan niistä eroon. Tunsin, että siellä ne on ja että haluan niistä eroon. Muut ei tajua, että ne ahdistaa hirveästi. Nyt ei ole niitäkään. Nyt koputtelen leukaani. Sitä ei ole vielä hoidettu, Vikström sanoo.

Povioperaatiosta puhuminen saa 25-vuotiaan vaaleaverikön naurahtamaan.

– Heidän nimensä ovat Pamela ja Victoria, Vikström vitsailee.

Katso alta Vikströmin videohaastattelu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Elena Vikström paljastaa – "Olen mukana Hottisten bileissä"12.6.2016 16.42
Tässä se on: Elena Vikströmin uusi nenä8.6.2016 10.07

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat