Viihde

Missi Michaela paljastaa törkeimmän hänestä kerrotun huhun ja kuinka se oikeasti meni –"Ei todellakaan pitänyt paikkaansa"

Michaela Söderholm kouluttautuu toimittajaksi.

Toni Tervo

Tulevaisuudessa Michaela Söderholm saatetaan nähdä haastattelumikrofonin toisella puolella.

Ruisrockissa juhlinut hallitseva Miss Suomi nimittäin suuntaa toimittajaksi. Hän aloittaa syksyllä alan opinnot Laajasalon Opistossa.

– Kiinnostuin toimittajan työstä oikeastaan jo silloin, kun minua itseäni ensimmäistä kertaa haastateltiin. Olen luonteeltani tosi sosiaalinen ja silloin jo huomasin kysyväni haastattelijoilta niin paljon asioita, että ikäänkuin haastattelin heitä samalla, Söderholm nauraa.

Vaikka Söderholm vahvasti viihdemaailmassa liikkuukin, hän näkisi itsensä mieluiten uutispuolella.

– Olisin mielelläni uutistoimittaja ja tulevaisuudessa jopa uutisankkuri. Toki tiedän, että ala on kilpailtu ja Kirsi Alm-Siirakin jää eläkkeelle varmaan vasta kolmenkymmenen vuoden päästä, missi virnistää.

– Minua kuitenkin kiehtoo haastattelut. Jos ajattelee, että haastattelisi vaikkapa Sauli Niinistöä, niin kuinka sitä pystyisi erottumaan kaikista muista, jotka haastattelua tekevät. Toki jos viihdemaailmasta puhutaan haluaisin tuoda myös ulkomailta tuttua punaisen maton meininkiä, jossa tunnettu ihminen haastattelee tunnettua ihmistä, Söderholm pohtii.

Hän kuitenkin tiedostaa, että missitausta tulee vaikuttamaan ainakin aluksi hänen uskottavuuteensa toimittajana. Söderholm oli Ruisrockissa Yle Kioskin paneelissa puhumassa juuri misseihin kohdistuvista ennakkoluuloista.

– Olen huomannut, että ihmisille tulee assosiaatio, että tuo on tyhmä tai laiska tai gold digger (rikasta miestä etsivä nainen). Sitten kun heidän kanssaan puhuu, niin usein he huomaavatkin, että minäkin olen ihminen ja ihan kiva tyyppi.

Söderholm on myös saanut osansa häneen kohdistuvista ilkeistä huhuista ja kommenteista.

– Ehkä oudoin oli, kun minulla väitettiin olleen suhde Tomi Metsäkedon kanssa. No ei ollut. Ja sitten minua väitettiin netissä koulukiusaajaksi, mikä sekään ei pidä paikkaansa.

– Ulkonäköäni on myös kommentoitu. Eräässä nettikommentissa sanottiin, että näytän nuorelta Ridge Forresterilta, Söderholm puuskahtaa ennenkuin repeää itsekin nauruun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Missi-Michaela muistelee Jaajo Linnonmaan villiä 40 v. synttäriristeilyä – jatkoilta levisi video, jota on katsottu jo yli 70 000 kertaa1.6.2018 04.10
Michaela Söderholm itki missikoulutuksessa turhautuneena änkytystään ja sai hengenahdistuksia – sisukas missi osoittaa kuinka vaikeudet voi kääntää voitoksi18.5.2018 20.40
Michaela Söderholm itki missikoulutuksessa turhautuneena änkytystään ja sai hengenahdistuksia – sisukas missi osoittaa kuinka vaikeudet voi kääntää voitoksi18.5.2018 20.40
Upeat Miss Suomi -semifinalistit loistavat intiimeissä lähikuvissa – "Vähän blondimpi meininki tänä vuonna"17.5.2018 04.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat