Puheenaihe

Upea Erika Vikman tyrmäsi tiukassa punaisessa mekossa tangomarkkinoilla – loistaa kuvissa kuin vanhanajan kaunotar

Valokuvaaja Nadi Hammouda ikuisti Erika Vikmanin Seinäjoen Tangomarkkinoilla

Nadi Hammouda

Laulaja Erika Vikmanille Seinäjoen Tangomarkkinat ovat aina mieluinen paikka saapua.

– Se on vähän kuin kotiin palaisi. Täällä on aina ihan uskomattoman lämmin tunnelma ja rehellisesti sanoen tämän jälkeen on aina vaikea innostua muista festareista, iloinen muusikko jutteli hiukan ennen esiintymistään tangokuningatarfinaalissa.

Vikman tunnetaan loistavan äänen lisäkseen myös hyvästä tyylitajustaan ja naisen vaatetus on usein ihastelun kohteena. Tangomarkkinat eivät olleet poikkeus, sillä Vikman oli valinnut päälleen tiukan ihonmyötäisen punaisen mekon ja päähänsä kesäisen kukkaseppeleen.

Laulajalle piti kuitenkin melkoista kiirettä, sillä hän aloittaa ensi viikolla Taaborinvuoren kesäteatterissa Nurmijärvellä esitykset Peppi Pitkätossuna Taavi Vartian ohjaamassa näytelmässä.

– Tämä on minulle ensimmäinen kesäteatteriesitys ja se on vienyt paljon ajastani kesällä. Odotan näytösten alkua innolla. Peppi Pitkätossu on aina ollut idolini. Hän on itsenäinen, vahva nainen, joka ei aina sovi yhteiskunnan asettamaan muottiin. Tunnistan hänessä paljon itseäni, sillä tykkään itsekin tehdä asioita vapautuneesti, mutta aina ympristö ei anna siihen mahdollisuutta. Tämä on hyvä rooli purkaa kaikkea patoutumiani, nainen nauraa.

Vikman kertoi alkuvuodesta julkaisevansa pian uuden levyn, mutta sen nauhoitukset ovat kuitenkin jääneet toistaiseksi teatterin jalkoihin.

– Minulla on tarkoitus palata studioon heti niiden loppumisen jälkeen, Vikman hymyilee.

Tällä hetkellä naisella pitää kuitenkin niin kiirettä, että esimerkiksi lomailu on kaukainen haave.

– Työ on minulle kuitenkin niin mieluista, että se osittain myös rentouttaa. Minun on vaikea nähdä itseäni tekemässä jotain puutarhatöitä. On niin etuoikeus päästä tekemään sellaista, jota rakastaa. Kyllä tästä jotain mielihyvää saa.

Vaikka muusikko keskittyy nyt vahvasti nykyhetken, hänellä on jo toinen silmä loppuvuodessa.

– Lähden Erja Lyytisen ja Veeti Kallion kanssa joulukiertueelle. Siitä tulee mahtavaa. Erja on Euroopan paras kitaristi ja Veeti on Veeti, Vikman nauraa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Muistatko vielä tangokuningatar Mervi Koposen? – Näin upealta paluun tehnyt 42-vuotias kolmen lapsen äiti näyttää nyt13.7.2018 19.51

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat