Viihde

89-vuotias fani pääsi tapaamaan Jari Sillanpään – yllätti laulajan perinpohjaisesti

Kenni Saarinen pääsi Hyvinkään Iskelmäkesässä Jari Sillanpään juttusille. Ja juttua riitti.

Hyvinkääläinen Kenni Saarinen, 89, pääsi Iskelmäkesässä tapaamaan suurta idoliaan Jari Sillanpäätä. Sillanpään kainalossa myös Saarisen miniä Tuula Koivisto, joka näki suuren vaivan järjestääkseen tapaamisen. Tuuriakin oli pelissä.

Tuula Koivisto

Fanitapaamispyyntöjä tulee kuulemma tuhansia, mutta Jari kuuli meidän tarinamme ja suostui tapaamaan, kertoo 89-vuotiaalle anopilleen Kenni Saariselle sekä Jari Sillanpäälle tapaamisen järjestänyt Tuula Koivisto.

Kun Koivisto kuuli, että Sillanpää on tulossa Hyvinkäälle Iskelmäkesä-festivaaliin, hän alkoi pikkuhiljaa järjestellä yllätystä Alzheimerin tautia sairastavalle Saariselle.

– Aika monen linkin kautta tämä onnistui, hän kertoo.

Yhteyttä otettiin moneen suuntaan, mutta lopulta apu löytyi erään hyvinkääläisen muusikon kautta. Vahvistus tapaamisesta saatiin keikkaa edeltävänä aamuna.

Saarinen oli itse asiassa sairaalassa vielä festivaalipäivänä. Koivisto haki hänet hetkeksi kotiin lepäämään ja muistutti tulevasta keikasta sekä paljasti myös keikkaa seuraavan tärkeän tapaamisen.

– Hän sanoi ensin, ettei jaksa lähteä. Olin kuitenkin ostanut hienot mekotkin, ja kun aloin pukea häntä, hän oli jo ihan tohkeissaan menossa, Koivisto hymyilee.

Vaikka koko keikan ajan satoi, tunnelma oli kirkas. Kohokohta oli tietenkin keikan jälkeen, kun Saarinen pyörätuoleineen kärrättiin backstagelle. Kampaus oli sateessa hiukan kärsinyt, joten sitä oiottiin ja huulipunaa lisättiin vielä backstagen vessassa.

– Siistittiin tukkaa, kun Anna Eriksson paukahti paikalle, Koivisto nauraa.

Sitten saapui Jari, jonka kanssa yhteinen sävel löytyi nopeasti. Sillanpään ohella Saarisen ehdoton suosikkiartisti on Olavi Virta. Virrasta ja hänen tuotannostaan riittikin kaksikolla juteltavaa.

Kaiken kaikkiaan tapaaminen kesti yli 20 minuuttia, mikä on artistin illasta iso siivu.

–  Tarjottiin kahvit ja kaikki. Ja kun ei ollut ketään muita kuin me! iloitsee Koivisto.

Ikimuistoisen tapahtuman jälkeen Saarisen oli ollut tarkoitus palata sairaalaan, mutta vaikka liki nelituntinen reissu väsytti häntä, kunto riittikin kotiutumiseen. Lepovillassa voimia keräsi paitsi väsynyt ennen kaikkea onnellinen fani.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Mystinen viesti Jari Sillanpäälle ilmestyi kerrostalon seinään – Kuva: tunnistatko tämän kemiallisen kaavan?23.5.2018 04.00
"Miksi, Jari??? miksi???" – Sillanpään Fun Clubin Facebook-sivusto täyttyi kommenteista26.3.2018 11.35
IL: Sillanpäästä rikosepäily: Epäillään olevan osa laajaa huumeverkostoa26.3.2018 10.43

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat