Viihde

Pari vuokrasi kotinsa Airbnb:hin ja ihmetteli ”salaperäisiä valkoisia tahroja” asunnossaan – poliisi kertoi niille järkyttävän syyn, jonka vuoksi he eivät enää halua nukkua kotonaan

Kuvituskuva.

ESM arkisto

Amsterdamilainen pari antoi asuntonsa väliaikaisesti vuokralle Airbnb:n kautta. Kun he palasivat kotiin, he saivat ikäväkseen huomata, että heidän rakasta kotiaan oli käytetty bordellina, kertoo Metro UK.

Heidän patjansa, mattonsa ja sohvansa olivat kaikki ”salaperäisten valkoisten tahrojen” peitossa.

– Valitettavasti poliisi kertoi meille, mitä tahrat olivat, sanoi toinen asunnonomistajista, joka ei halua nimeään julki.

Poliisi oli nähnyt osoitteen useissa seksiä ja prostituutiota lupaavista mainoksissa. He löysivät asunnosta kolme seksityöläistä. Viranomaiset antoivat määräyksen sulkea bordelli. Työntekijöille annettiin muutama päivä aikaa poistua kiinteistöstä.

Vaikka prostituutio on laillista Alankomaissa, bordellit ja seksiala ovat tiukasti säänneltyjä. Pari oli palkannut välittäjäyrityksen luovuttamaan asuntonsa avaimet Airbnb-asiakkaille ja uskoo, että joko välittäjä tai siivooja päästi prostituoidut asuntoon.

Pari sanoo nyt, ettei heidän talonsa tunnu enää kodilta. He sanovat nukkuvansa ilmapatjalla, koska ajatus siitä, mitä heidän sängyssään on tapahtunut, kuvottaa heitä.

He vaativat korvauksia Airbnb:ltä. Yhdysvaltalaisyritys on luvannut tutkia tapauksen.

– Meillä Airbnb:ssä on nollatoleranssi laittoman toiminnan suhteen ja tarjoamme asunnon omistajalle täyden tukemme, sanoo yrityksen tiedottaja.

Lähde: Metro UK

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat