Puheenaihe

Järkyttävä tapaus: McDonald's tarjoili naiselle kupin pesuainetta kahvin sijaan – Näin liikkeen johtaja selittää tilannetta

Kuvituskuva

Creative Commons / McDonald'sin mediapankki

Raskaana olevalle naiselle tarjoiltiin kupillinen puhdistusainetta, kun hän tilasi latten McDonald'sissa Etelä-Albertassa, uutisoi CBC.

Sarah Douglas oli viemässä poikaansa baseball-otteluun sunnuntaiaamuna, kun hän päätti ajaa hampurilaisketjun drive inn-kaistan kautta.

Kun Sarah otti ensimmäisen siemauksen kupista, kohtasi hän ikävän yllätyksen.

– Minun oli välittömästi laitettava hätävilkut päälle ja huuhdottava suuni vedellä, sanoo seitsemännellä kuulla raskaana oleva nainen:

– Avasin kahvikupin kannen ja sieltä leijui pistävä kemikaalin tuoksu. Se ei todellakaan ollut latte.

Juoma oli väriltään laimean ruskehtava.

Hän sanoi, että neste oli vesipitoinen ruskehtava väri.

Hän ajoi suorinta tietä takaisin McDonald'siin, jossa hän vaati saada puhua johtajalle. Kävi ilmi, että kahvinkeittimen puhdistus oli käynnissä, kun juomia valmstettiin.

– Kone puhdistetaan joka aamu. Valitettavasti maito oli yhteydessä puhdistusliuokseen, kun vieraan juoma valmistettiin, selittää liikkeen johtaja, Dan Brown:

– McDonald's on tunnettu elintarviketurvallisuudestaan ja olen pahoillani, että tällaista pääsi tapahtumaan ravintolassani.

 

Douglas sanoo olleensa onnekas, sillä hän ei niellyt nestettä. Hän puhui asiasta myrkytyskeskuksen ja omalääkärinsä kanssa, eikä hänellä ilmennyt huolestuttavia oireita. Hän sanoi kuitenkin halunneensa jakaa tarinansa varmistaakseen, ettei muiden tarvitse kokea vastaavaa.

Hän muistuttaa, että esimerkiksi lapset ovat erityisen haavoittuvassa tilassa, mikäli samoja kemikaaleja käytetään mehu- tai limsakoneissa.

Albertan terveysviranomaiset ovat luvanneet tutkia asian.

 

Lähde: CBC

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kaupunki sulki ainoan McDonald'sinsa vuonna 2006 – ja alkoi pian sen jälkeen menestyä18.4.2018 10.26
Big Mac täyttää 50 vuotta – Tiedätkö kuka keksi ikonisen suosikkiherkun puoli vuosisataa sitten?31.7.2018 22.30
Hesburgerin mobiilisovelluksella jo yli miljoona käyttäjää ja McDonaldsin vastaavalla noin 100 000 – sovellusten merkittävä ero sataa "Hesen" laariin13.4.2018 20.45
Oijoijoi! McDonald's-ruokaa saa nyt kotisohvalle kannettunat – mutta vain näillä alueilla9.5.2018 04.17

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat