Viihde

Linnanmäki tarjoaa parhaalle 1500 euroa ja vuoden ilmaiset laitteet – löytyykö sinulta taitoa?

Linnanmäki etsii uutta tunnusmusiikkia.

JOHANNA ERJONSALO

Suuri osa suomalaisista muistaa Särkänniemen, Tykkimäen ja Puuhamaan tunnusmusiikit pyydettäessä, mutta Linnanmäen tunnusmusiikki ei nopeasti mietittynä juolahda kenenkään päähän. Nyt Linnanmäki haluaa muuttaa tilanteen kilpailulla.

Huvipuisto etsii uutta tunnusmusiikkia eli jingleä kilpailulla, johon voivat osallistua musiikintekijät iästä ja aiemmasta kokemuksesta riippumatta.

– Linnanmäen brändi välittyy monelle iloisena, hauskana ja yllättävänä, kuin myös perinteisenä ja nostalgisena. Toivomme, että voittava musiikintekijä osaisi luoda äänimaailman, jossa nämä piirteet yhdistyvät ja ovat aistittavissa, Linnanmäen viestintäpäällikkö Kiti Friman kertoo.

Tunnusmusiikki tai äänilogo voi koostua monenlaisesta osasta ja se voi edustaa minkälaista musiikkityyliä vain. Siinä voi olla laulua tai puhetta, poppia tai rockia tai vaikkapa maailmanmusiikkia, ohjeistaa huvipuisto.

Voittajan valitsevat yleisö sekä raati, joka koostuu Linnanmäen työntekijöistä, yhteistyökumppaneista sekä viihdealan edustajista.

Voittajamusiikkia on tarkoitus käyttää yrityksen markkinoinnissa vuosien ajan. Elokuun ajan kestävän kilpailun palkintona on 1 500 euron korvaus. Lisäksi voittaja saa ilmaisen pääsyn laitteisiin koko vuodeksi 2019.

Kilpailuun voi osallistua 31. elokuuta asti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Linnanmäki maksaa yli 10 miljoonaa euroa Euroopan hurjimmasta laitteesta – Kuva: 106 kilometria tunnissa, korkeus 52 metriä...20.4.2018 06.40
Linnanmäki paljastaa: Nämä suosikkilaitteet poistuvat puistosta lopullisesti – yksi laite muuttuu kokonaan ilmaiseksi19.4.2018 17.20
Perusteltua vai törkeää rahastusta? Muumimaailma laskuttaa 30 euroa jopa 2-vuotiaalta lapselta – vertailimme Suomen teemapuistojen hintoja3.6.2018 04.40

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat