Viihde

Arvostelu: Kaikkien aikojen peliklassikon paluu – Vanhoja Crash Bandicooteja voi pelata nyt näillä konsoleilla

Pussipandan seikkailut on tuotu nykyaikaan.

Vicarious Visions

Tasohyppelypelien genrestä on vaikea puhua mainitsematta Sonyn pelikonsoleilla debytoinutta Crash Bandicoot -pelisarjaa. Vuonna 1996 Playstation-konsolilla nähty ensiosa on sittemmin poikinut koko joukon jatko-osia, joille on kasvanut vannoutunut fanikunta.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy on nykymuodin mukainen remasteroitu pelipaketti, jossa ovat mukana kolme pelisarjan ensimmäistä osaa. Naughty Dog -pelistudion klassikot nähtiin viime vuonna Sonyn tuoreimmalla Playstation-konsolilla, mutta nyt pelisarjaan voivat iskeä näppinsä myös PC-, Xbox ja Switch-pelaajat.

Teknisesti paketti on kasassa. Vuosikymmeniä ikääntyneet pelisarjan ensiosat ovat kestäneet aikaa uskomattoman hyvin. Pienen ulkoasukiillotuksen myötä pussipandan seikkailut taipuvat nykyaikaan erinomaisesti.

Virheettömän teknisen toteutuksen lisäksi trilogian uudelleenjulkaisussa on saatu säilytettyä sarjalle tunnusomainen loistava pelattavuus. Kun ohjattavuus on kunnossa ja pelaaminen silkkaa riemua, kokoelmaa voi varauksetta suositella kaikille tasohyppypelien ystäville.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Vicarious Visions

PC, PS4, Switch, Xbox One, ikäsuositus 3

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat