Viihde

Mika Väyrynen: Cristianon Ronaldon lähdettyä Real Madridista moni huokaisi helpotuksesta

Antti Niemi ja Mika Väyrynen kommentoivat yhdessä Mestareiden Liigaa ensi syksynä.

Toni Tervo

Mika Väyrynen, Antti Niemi, Petri Pasanen ja Mikael Forssell jakoivat Suomen jalkapallomaajoukkueessa pukukopin vuosien ajan.

Nyt nelikko pääsee jakamaan myös studion, sillä he ovat Cmoren jalkapallon Mestareiden liigan ensi kauden studioasiantuntijat. Nelikkoa yhdessä työskentely ei varsinaisesti haittaa.

– Lähtökohtaisesti mitään en tee elämässä sellaista, jota ei tehdä hyvällä porukalla. Kiva saada vanhat kaverit mukaan. Kaikilla alkaa olla jo perhettä ja minulla omat lapset jo aika isoja, joten yhteyttä ei hirveästi olla keritty pitää. Muutamia viestejä vaihdettu ja välillä käydään kalassa, Antti Niemi kertoo.

Niemellä studioasiantuntijan rooli alkaa olla jo tuttu.

– On siinä päässyt kehittymään jo hiukan. Muistan ensimmäiset kerrat, kun menin studioon vähän takki auki. Että kun sitä on tullut pelattua, niin ei mitään hätää. Siinä kyllä yllätettiin pari kertaa housut kintuissa.

Mestareiden liiga on kaikille nelikosta mieluisa kilpailu, jota he seuraavat ahkerasti. Voittajaa kukaan ei kuitenkaan uskalla veikata.

– Minulle ainakaan joukkueella ei ole väliä. Kunhan tulee hyvää futista. Voimasuhteet ovat kyllä tälle kaudelle muuttuneet, kun sitä miettii. Cristiano Ronaldon lähdettyä Real Madridista moni huokaisi varmasti helpotuksesta. Mutta ei se edelleenkään huono jengi ole. Saa nähdä, Väyrynen toteaa.

– Minullakaan ei ole yhtä suosikkia. Tietty aina toivon, että Valioliigan jengit pärjäävät. Toivoisin, että tänä vuonna nähtäisiin viime kauden Liverpoolin kaltainen yllättäjä. Kovin moni ei sitä jengiä etukäteen finaaliin veikannut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat