Viihde

Miksi Sara Siepillä on aina niin avonainen kaula-aukko somessa? – Missi vastasi faninsa kysymykseen melko tyhjentävästi

Sara Sieppi

Jari Kupiainen

Entinen Miss Suomi, juontaja ja yrittäjä Sara Sieppi vastailee Idealistan blogikirjoituksessaan faniensa lähettämiin kysmyksiin.

Kysymysten joukossa on muun muassa uteluita siitä, mitkä ovat naisen lempiherkut (Hesburgerin juustoburgeri), lempiyökerhot (Erottaja, Skohan ja Teatteri) sekä lempimatkakohteet (Bali). Eräs fani tenttaa Sieppiä kuitenkin tämän somessa julkaisemista kuvista.

– Olen usein miettinyt erityisesti naisten kohdalla, että silloin kun on tarve saada lisää seuraajia/huomiota julkaisuille, niin kuvaan “sattumalta” valikoituu avarampi kaula-aukko. Siinä ei sinäänsä ole mitään väärää tietenkään, mutta itse en jostain syystä halua sellaista huomiota, mitä paljastavammilla kuvilla vääjäämättä saa, ja sitä kautta huomion hakeminen tuntuisi jotenkin.. hölmöltä. Joskus tuntuu myös joidenkin kohdalla, ettei edes “rentoa tilannevideota” kotisohvalta instastorynkään puolella voi julkaista ilman, että ensin vetää toppia pari senttiä alas jotta näyttäisi silti mahdollisimman kuumalta. Kysymykseni kuuluukin siis, kuinka laskelmoivasti itse julkaiset materiaalia? Käytätkö “kaula-aukkokorttia” silloin jos haluat saada erityisen paljon trafiikkia sivuillesi?, Fani kysyy.

Sieppi vastaa kysyjälle asiallisesti ja hyvässä hengessä.

– Hauska kysymys. Itse viihdyn enemmän sellaisissa topeissa, joissa on kaula-aukkoa enemmän. Liian korkealle menevät paidat ahdistavat, joten senkään takia en käytä sellaisia kovin usein. Laskelmointi ei siis kuulu meikäläisen somekäyttäytymiseen, vaan kyse on täysin mukavuudenhalusta, hän vakuuttaa.

Naiselta kysytään myös katuuko hän jotain uransa varrella tekemäänsä TV-ohjelmaa.

– Kyllä, Big Brother ainakin. Tunsin oloni todella ulkopuoliseksi siellä. Luulin tietäväni, millaista siellä on olla, mutta sitä ei todellakaan voi tietää ennen kuin itse kokee sen. Ne oli elämäni pisimmät kuusi viikkoa. Joka päivä halusin pois sieltä. Se paikka teki minut todella apaattiseksi ja väsyneeksi, Sieppi vastaa.

Lue Siepin blogista lisää naisen vastauksia faneja askarruttaviin kysymyksiin.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miss Helsinki Janna-Juulia pääsi näyttämään erilaista naiseutta – "minulla ei ole rintoja ja olen 160 senttiä pitkä, mutta tässä sitä ollaan"1.8.2018 03.50
Jenna Toppari, 26, on täysin luomu – joogaa harrastava eloveenamissi vannoo luonnollisen kauneuden nimiin2.8.2018 03.50
Sara Sieppi kyllästyi tunkeiluun – Blogi: paljastaa totuuden rahoistaan ja veloistaan10.6.2018 04.30
Ex-missi Shirly Karvinen treenasi itsensä ihan jäätävän timmiin kuntoon – jopa kahdet treenit päivässä6.6.2018 04.00
Missi Michaela paljastaa törkeimmän hänestä kerrotun huhun ja kuinka se oikeasti meni –"Ei todellakaan pitänyt paikkaansa"8.7.2018 04.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat